Kaymakam Keleş'ten Çubuk-İMDER'e ziyaret

Kaymakam Keleş'ten Çubuk-İMDER'e ziyaret

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği'i (Çubuk-İMDER) ziyaret etti.

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni (Çubuk-İMDER) ziyaret etti.

Kaymakam Adem Keleş, ziyarette Çubuk-İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli ve yönetim kurulu üyeleri ile yürütülen çalışmalarla ilgili görüştü.

Çubuk- İMDER’in Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki binasında gerçekleşen ziyarette, ilçe genelinde yaşanılan ekonomik durum ve esnafın içinde bulunduğu koşullar, Üniversitenin Çubuk’a kazandıracakları ve ilçenin üniversiteye nasıl katkı vermesi gerektiği ile Çubuk’un turizminin canlandırılmasına ilişkin yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette konuşan Kaymakam Keleş, ilçenin üniversite ve üniversite öğrencilerine yönelik daha ciddi yatırımlar ve çalışmalar yapması gerektiğimi işaret etti. İlçenin eğitim kenti olma yolundaki fırsatları değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Keleş, bu konuda herkesin üzerine düşen görevler olduğunu ifade ederek, vakit kaybetmeden herkesin üzerine düşen görevleri zamanında yapması gerektiğini kaydetti.

Sivil toplum kuruluşlarının kentte sosyal ve ekonomik yaşamın gelişmesinde büyük katkı sağladığını söyleyen Kaymakam Keleş, Çubuk – İMDER’in de bu misyonu yerine getiren önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığına inandığını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çubuk – İMDER Başkanı Neşeli ise, ‘’Vatandaşlarımızla, ilçedeki kamu kuru ve kuruluşlarımızla, yatırımcılarla el ele vererek üniversitenin ilçeye katkısını artırmak istiyoruz. Sizlerin de bu konudaki önderliğiniz bizim için çok önemli. Bir arada olmamız ve birlikte hareket etmemiz tüm ilçenin menfaatine olacaktır. Bilinçli atılacak adımlardan oluşan temellerin üzerinde yükselecek her çalışmadan mutlaka olumlu sonuçlar alınacağını düşünüyoruz’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilirken Neşeli, ziyaretten dolayı Kaymakam Keleş’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.