Kaymakam Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş esnafı denetledi

Kaymakam Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş esnafı denetledi

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine gönderilen "Koronavirüs, Denetimleri" konulu genelgesi kapsamında Ankara’nın Çubuk ilçesinde denetim yapıldı.

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında ilçe giriş ve çıkışları başta olmak üzere ilçe genelinde pazar yerleri, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapılıyor.

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile İlçe Emniyet Müdür Vekili Bülent Bulut ve Zabıta Müdürü Ünal Ayten ile birlikte pazar yerinde ve ilçe merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Atatürk Mahallesi’nde bulunan ÇubukBazarı kapalı Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları doğru maske takmaları konusunda sık sık uyarı yapan Kaymakam Keleş, ileri yaştaki vatandaşlara da alış veriş için pazara gelmemelerini, istedikleri her şeyi vefa destek grupları aracılığı ile kendilerinin evlerine getirebileceklerini anlattı. İşletme sahiplerine ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının hatırlatıldığı denetimlerde maskesi olmayan vatandaşlara Başkan Demirbaş ve zabıta ekipleri tarafından da maske dağıtıldı.

Bu güne kadar denetimleri aralıksız sürdürdüklerini belirten Kaymakam Keleş, bu gün de tüm Türkiye'de olduğu gibi Çubuk’ta da en yoğun denetimi tüm ekiplerle birlikte gerçekleştirildiklerini söyledi.

Koronavirüs ile mücadelede en önemli kuralın maske, mesafe ve hijyen olduğunu vurgulayan Kaymakam Keleş, maskelerinde doğru bir şekilde takılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Vatandaşların yaz ve bayram rehavetine kapılmasının, vaka sayılarında hareketlenmeyi getirdiğini kaydeden Başkan Demirbaş ise, ‘’Çevremize ve sevdiklerimize virüs bulaştırma riskimizin olduğunu, bu nedenle ömür boyu vicdan azabı çekebileceğimizi unutmayalım. Hijyene, sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat ederek bu salgından kurtulacağız inşallah’’ ifadesini kullandı.

 

2imgl6870.jpg2imgl6921.jpg2imgl6923.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.