Karayalçın: "25 bin kişiye istihdam sağlayacağım"

Karayalçın: "25 bin kişiye istihdam sağlayacağım"

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, “Bu yıl içinde 25 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.


Karayalçın, seçim çalışmalar için geldiği Çubuk'ta partisinin Çubuk ilçe teşkilatınca Ateş Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıdaki konuşmasında, kendisini dinlemeye gelenlerin çokluğundan mutluluk duyduğunu ifade eden Karayalçın, “Bu kalabalık gösteriyor ki Çubuk'ta açık hava toplantısı yapmalıyız. Çünkü her geçen gün büyüyoruz. Bizim başkaları ile kavgamız yok. Bizim projelerimiz var. Biz projelerimizi konuşuyoruz” dedi.
Çubuk'ta büyük bir iş gücü potansiyelinin olduğun, bu potansiyeli de mutlaka değerlendireceklerini kaydeden Karayalçın, şunları söyledi:
“Ankara'nın Çubuk'un kamyoncuları işsizken sen neden Urfa'dan kamyon getiriyorsun? Biraz hemşehricilik yap. Oysa biz bu yıl içinde 25 bin kişiye istihdam sağlayacağız.

Biz Ankara'ya dikeceğimiz fidanları İtalya'dan ya da Çin'den değil, Çubuk'tan alacağız. Çubuk'ta tarım ve hayvancılık mutlaka gelişecek. Kuracağımız Kırsal Kalkınma Birimimiz üreticilerle iç içe olacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum