Karaca Home Vardar Markası ile Buluştu

Karaca Home Vardar Markası ile Buluştu

Birçok kaliteli ürünü bünyesinde bulunduran Vardar Ltd.Şti Mağazaları, sektörde lider olan Karaca Home markasını da ürün yelpazesine katarak Çubukluların beğenisine sundu.

Yaklaşık 30 yıldan bugüne Çubuk’ta VARDAR DAY. TÜK. MAD. SAR. TUR. PAZ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. çatısı altında hizmet veren Vardar Ailesi, yıllar geçtikçe bünyesine kattığı farklı firmalarla Çubuk ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.
Vardar Ailesi, SAMSUNG Electronics Fabrika Satış Mağazasının ardından ‘Karaca Home’ satış noktasıyla kaliteli ve hesaplı ürünleriyle ilçe halkına hizmet ederken, ilçe ekonomisine de canlılık katmaya başladı. 
 Vardarlar Şirketler bünyesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:58/B adresindeki Mağazada Hotpoınt, Arıston, Merinos, Samsung, Tefal, Exper, LG, Arzum, Nokia, Donat ve Site Mobilyaları, Bahariye, Rowenta ve Fakir markalarının ardından Karaca Home markasını da bayisi olduğu markaları arasına kattı. 
 ‘En kaliteli markayı en uygun fiyata sunmak tek hedefimiz’ diyen VARDAR DAY. TÜK. MAD. SAR. TUR. PAZ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. Müdürü Ali Vardar, Karaca Home gibi kaliteli bir markayı daha bünyelerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
-Karaca Home Çubuk’ta 
Bugüne kadar satışa sundukları her marka ve ürünlerle sektörde liderliklerini koruduklarını anlatan Vardar, “Artık çok uzaklara gitmeden Karaca Home’nin bütün ürünlerini vatandaşlarımız mağazamızdan temin edebilecekler. Burada kaliteli ürünleri kusursuz, hızlı ve sürekli hizmetle Çubuklu hemşehrilerimize sunuyoruz” diye konuştu.
-Karaca Home Vardar Markası ile Buluştu
Evini yenileyenler ve evlilik hazırlığı yapanların özenerek seçtikleri ürünler hiç kuşkusuz ki yumuşacık dokusu ve dantel zarafetiyle yatak odalarını süsleyen nevresim takımlarıdır. Karaca Home’un dantel pike ve nevresim takımından oluşan çeyiz seti, kalitesi ve benzersiz tasarımlarıyla klasik detaylarını en modern haliyle yorumlayarak yatak odalarınıza taşıyor. Her köşesinde kendinizi özel hissettirerek uçuk tonlarıyla da güzelliğine hayran bırakıyor.
Ekru, pudra, cappuccino, mürdüm renklerinde naif detaylarla dolu dantelli pike ve nevresim takımından oluşan çeyiz setlerinde şok kampanya. Private serisinin yepyeni gözdesi olan şahane takımlarda inanılmaz indirimler Çubuklu müşterilerini bekliyor.
-Kampanyalar Stoklarla Sınırlı
Stoklarla sınırlı olarak tüm Karaca Home ürünleri için sizleri Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:58/B adresindeki Vardar Mağazasına bekliyoruz.


VARDAR DAY. TÜK. MAD. SAR. TUR. PAZ.İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Hotpoınt, Arıston, Merinos, Samsung, Tefal, Exper, Lg, Arzum, Nokia Donat Mob. Site Mob. Bahariye, Rowenta, Fakir Tüm marka ve modellerimizle siz Çubuk Halkının hizmetindeyiz
Merkez
Telefon: 0312 837 02 41 Fax: 0312 838 53 11
Adres: Cumhuriyet mah. Kıbrıs cad. No:58/B Çubuk / Ankara
Şube
Telefon: 0312 837 02 41 Fax: 0312 838 53 11
Adres: Cumhuriyet mah. Cengiz Topel cad. No:17/21 Çubuk / Ankara
e-mail: vardar.ltd@hotmail.com

 


2dsc00738-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.