Kahvehaneler denetleniyor

Kahvehaneler denetleniyor

Çubuk Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içinde kalan kahvehanelerin denetimini sürdürüyor.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içinde kalan kahvehanelerin denetimini sürdürüyor. Zabıta ekipleri bugüne kadar yaptığı denetimlerde 49 kahvehane kontrol edildi. Kontrollerde, çalışanların sağlık karneleri, iş gömleği giymeleri, genel temizlik, yangın söndürme tüpünün bulundurulması, kütüphane köşesi, açma ruhsatı ve fiyat listelerinin görünür yere asılması denetlendi. Zabıta ekiplerinin denetimi sonucunda, 29 kahvehanenin kurallara uygun olarak faaliyetini sürdürdüğü tespit edilirken, 20 kahvehane ise temizlik, çöp kovaları, havalandırma tertibatı, masa örtüleri, kütüphane ve çalışanların sağlık karnelerindeki eksiklik nedeniyle yasal cezai işlem yapıldı.
Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet KARAKUŞ “kahvehane denetimlerinin devam ettiğini bildirerek, Kurallara uygun olmayan kahvehane sahiplerine yasal işlem yapacağız. Bu nedenle eksikleri olanlar eksikliklerini tamamlaması gerekmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum