Kahvecizade Sahipleri Mehmet Arıcı ve Sinan Kocabaş'tan bayram mesaj

Kahvecizade Sahipleri Mehmet Arıcı ve Sinan Kocabaş'tan bayram mesaj

Kendine has konseptiyle Çubuk’ta ilk ve tek olan bu nezih kafe Kahvecizade sahiplerinden Mehmet Arıcı ve Sinan Kocabaş, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Yayınladığı mesajında, barış ve kardeşlik vurgusu yapan Kahvecizade Sahiplerinden Mehmet Arıcı ve Sinan Kocabaşbayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluğun güçlenmesini sağladığını belirttiler.

Kahvecizade adına mesaj yayınlayan Mehmet Arıcı, mesajının devamında ise, şu ifadelere yer verdi:

"Sevginin, saygının, kardeşliğin ve barışın simgesi olan bayramlar, insanları birbirine daha çok yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygular etrafında birleştiren, aile ve dostluk bağlarını güçlendiren en özel günlerdendir. Ülke olarak, geçirdiğimiz bu zor günlerde, bir arada durmak zorundayız. Bayramları da bu birliğin sağlanması için bir fırsat olarak değerlendirerek, oluşan birlik, beraberlik ve barış duygusunu devam ettirmeliyiz. Birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha mutlu ve coşkulu, bayram günlerinin sevinç ve coşkusunu her an yüreğinizde hissetmeniz dileğiyle, başta tüm ilçe halkımız olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.