KADIN GİRİŞİMİ KALKINMA KOOPERATİFİ” FESTİVALDE YÖRESEL ÜRÜNLERİ SERGİLEDİ...

KADIN GİRİŞİMİ KALKINMA KOOPERATİFİ” FESTİVALDE YÖRESEL ÜRÜNLERİ SERGİLEDİ...

S.S. Çubuk Birlik Kadın Girişimi Kalkınma Kooperatifi, ilk kez yer aldıkları festivalde kurdukları stantta yöresel ürünlerden oluşan; Köy bulguru, tam buğday unu, turşu, salatalık özlü sabun, çam sabunu, reçel, marmelat, salça gibi ürünleri sergiledi.

Şuayip YAMAN

S.S. Çubuk Birlik Kadın Girişimi Kalkınma Kooperatifi, ilk kez yer aldıkları festivalde kurdukları stantta yöresel ürünlerden oluşan; Köy bulguru, tam buğday unu, turşu, salatalık özlü sabun, çam sabunu, reçel, marmelat, salça gibi ürünleri sergiledi ve satışa sundu.

Kooperatif Başkanı Saliha Demir festivalde yaptığı açıklamada, Festivale ilk kez katıldık. Bu festivalle birlikte Türkiye’de ilk kez yöresel ürünlerden oluşan arı sütü, propolis ve polen ekstratını ilk defa satışa sunma fırsatını yakalamış olduk.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Yeni ürünlerin keşfi için çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzdeki yıl düzenlenecek festival için de yeni yeni ürünlerin keşfi ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor”  dedi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mükerrem Şahin ise, Çubuk Kadın Kooperatifi’nin standında Festival boyunca ziyaretçilere Propolis hakkında bilgi verdi.

Kooperatif Başkanı Saliha Demir, festival sonrası yaptığı açıklamada ise, İlçe Belediye Başkanı Sayın Baki Demirbaş’tan Kooperatifimiz adına bir isteğimiz olacak. Kendisinden ürünlerimizin teşhir edilmesi ve satışı için uygun bir yer istiyoruz. İnşallah bu konuda bize destek olur.

20220911-212710-vert.jpg

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.