İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE GENÇLİK KOLLARI MAHALLE TEŞKİLATLARI İLE “İŞTİŞARE TOPLANTISI”NDA BULUŞTU...

İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE GENÇLİK KOLLARI MAHALLE TEŞKİLATLARI İLE “İŞTİŞARE TOPLANTISI”NDA BULUŞTU...

İYİ Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Teşkilatları ile İstişare Toplantısı’nda buluştu.

Şuayip YAMAN

İstişare Toplantısı’na yoğun katılım oldu.

İlçedeki bir bahçenin kapalı lokanta ve çay salonunda yapılan ‘Yemekli İstişare Toplantısı’na;

  • İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Ali Rıza Ercan,
  • Türk Telekom eski Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Beşir,
  • İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün ve yönetim kurulu üyeleri,
  • İYİ Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Fatih Koca ve yönetimi,
  • İyi Parti Ankara 2. Bölge Teşkilat Başkanı Nadir Çetinkaya,
  • İYİ Parti Genç Teşkilatlandırma Başkanı Onur Hondoroğlu ve Türkiye Bölge koordinatörleri,
  • İYİ Parti Ankara Gençlik Kolu 2. Bölge Teşkilat Başkanı Kaan Canpolat,
  • İYİ Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolu üyeleri katıldı.

Sunuculuğunu Yakup Müslim Özkan’ın yaptığı İstişare Toplantısı’nda İYİ Parti Çubuk Gençlik Kolları Başkanı Yasin Acıelma yaptığı açılış konuşmasında, Partimizin geçen ay gerçekleşen ve kaybedeni olmayan seçimi kazanan Ağabeyimiz Sayın Raşit Burkay Özgün’ü tebrik eder, Gençlik olarak her daim yanında olmaktan onur ve gurur duyarım. Rabbime şükürler olsun ki, O’nun gibi bir İlçe Başkanı ile çalışmayı nasip etti.

İktidara her geçen gün bir adım daha yaklaşırken gençliğin verdiği enerjiyle Çubuk İlçemizde birlikte daha güzel işler başaracağımıza eminim.

(Salonda alkışlar yükseldi)

Bu alkışlar Raşit Burkay Özgün Başkan’a olsun...

Tabii ki teşekkürlerin en büyüğü de Türkiye’yi kalıplaşmış siyasetinden çıkararak “Cesurlar Hareketini” başlatan ve bizleri bu hedefte buluşturan aynı ideolojide birleştiren, aynı amaca doğru götüren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve bu Parti’yi kuran büyüklerimizedir.   

Değerli Dava Arkadaşlarım;

Bu hareketin her bir ferdi de “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve “Gençlik olmadan bu yola çıkmam” diyen Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin ışığında ilerlemektedir.

  • Bu hareketin her bir ferdi hak ile batılın, iyi ile kötünün, doğru ile yanlışın ayırt edilmesini isteyen insanlardır.
  • Bu hareketin her bir ferdi bu toprakların mayasıyla yoğrulmuş bu vatanın ilerlemesini isteyen dava adamlarıdır.
  • Bu hareketin her bir ferdi her bir metre karesi onlarca şehidin kanıyla yıkanmış ve bu topraklarda tarihini devraldığımız büyüklerimizin bize emanet edilen değerlerimizi korumak ve yaşatmak için yola çıkmıştır.

Kıymetli misafirlerimiz bildiğiniz gibi çok zorlu günlerden geçiyoruz.

Şöyle ki;

  • Özellikle gençlik olarak emeklerimizin karşılığını alamıyoruz.
  • Okuduğumuz bölümlerde çalışamıyoruz.
  • Gençlerimiz iş sahibi olmak için başarıları, ehliyet ve lisanlarına rağmen hala iş bulamıyorlar.
  • Bazı gençlerimiz ise İktidara ya da cemaatlere yakın referanslar arayarak iş sahibi olma yolunu seçiyor. Ama bu da, iş bulmaları için yeterli olmuyor. Çünkü kendilerinden olmayanı işe almıyorlar...

Aldığımız puanlar hiçe sayılıyor, verdiğimiz emekler boşa gidiyor daha bir de üstüne üstlük aldığımız KYK borçları yüzünden evimize haciz geliyor, bunları dile getirince de “cebindeki telefonu çıkar” denilerek rencide ediliyoruz.

Bu ülkenin evlatları olarak bu seslenişimiz; Emeğimizin karşılığını cemaatlere bırakanlara, gençleri onlara mahkûm edenlere, devlet kurumlarını onların müritlerine ayıranlaradır.

Yok, efendim o bakanlık şu cemaatin, yok bu bakanlık bu tarikatınmış...

Ey iktidar sahipleri bu ülke bizim, bizim. Bu vatan, bu topraklarda yaşayan Türk gençliğinin...

Adaletten, Güvenliğe, Dış Politikadan, İç Politikaya, Sağlıktan, Eğitime her alanda çökmüş politikalarıyla bizi yönetmeye çalışan bir iktidar var.

Ama hiç merak etmeyin az kaldı; İYİ Parti, ampul değil karanlığı tamamen bitiren “GÜNEŞ” olmaya geliyor.

Bugün bizi yöneten sadece bakmak ile yükümlü bakanlar gibi değil, her alanda uzman kadrolarıyla çalışan işinin ehli kadrolarıyla geliyoruz.

Değerli Dava Arkadaşlarım;

Her seçimde bir kriz çıkararak seçime giden bu iktidar şimdi ise Millet İttifakımızın seçilmiş belediye başkanlarına saldırmakta ve göz korkutmaya çalışmaktadır. Yargı sopasını göstererek bizleri sindirmeye çalışanlar hiç heveslenmesin biz geliyoruz.

Çünkü biz inanan ve devleti yönetmeye talibiz, Milleti yönetmeye talibiz.

Değerli arkadaşlarım çıktığım bu yolda görev aldığım günden bugüne beni yalnız bırakmayan genç arkadaşlarım, Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kardeşliğimizi daim eylesin.

Kardeşlerim, 2023 Genel Seçimleri birliğimiz ve beraberliğimiz için demokrasimiz için gençliğimiz için çok önemli. O yüzden durmayacağız, Çalışacağız ve Başaracağız. Sizlere olan inancım tamdır.

Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun...”

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Gençlik Kolu Teşkilat Başkanı Kaan Canpolat yaptığı selamlama konuşmasında, İstişare Toplantısı’nı düzenleyerek bizleri bir araya getiren İYİ Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yasin Acıelma arkadaşımıza, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte emeği geçenlere teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Dedi.

İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün, İstişare Toplantısı öncesi salonda gençlerle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Özgün yemek sonrası yaptığı konuşmada; “Zaman zaman yoruluyoruz. Gençlik Kolu Başkanı ve üyelerini, Kadın Kolu Başkanı ve üyelerini arkamızda görünce yorgunluğumuz gidiyor.

Geleceğimizin teminatı siz sevgili gençler, sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizler bu ülkenin gerçek sahibisiniz. Önümüzde zor bir süreç var. Bir “Cesurlar Hareketi” olan bu harekete hep beraber omuz verip, inşallah Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i iktidara taşıyacağız.

Mensubu olduğumuz İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e insanlar güveniyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Kurulduğumuz günden buyana bizlere her anlamda destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Ben sizleri çok seviyorum. Her zaman sizlerin yanınızdayım, arkanızdayım.

Çubuk “İYİ” olacak,

Ankara “İYİ” olacak.

Türkiye İYİ Parti ile “İYİ” olacak Dedi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Fatih Koca, Teşkilatlandırmaların en önemli kollarından biri de Mahalle Teşkilatlarıdır. Gençlere her zaman ihtiyacımız oluyor. Onlardan sürekli destek alıyoruz.

Şu anda Ülkemizin en büyük sorunları arasında; Gençlik, Eğitim, Sağlık, Adalet ve Ekonomi yer almaktadır.

Türkiye’de Gençlerin Hiçbir Umudu Yok Artık...

Şu an TÜİK verilerine göre bile gençlerimizin üçte biri işsiz. Bizim sokakta yaptığımız araştırmalara göre gençlerimizin işsizlik oranı dörtte ikidir.

Sayın Cumhurbaşkanı zaman zaman gençlerin evlenmediğinden bahsediyor.

Bu zor ekonomik şartlarda gençler nasıl evlensin; İş yok, aş yok, ailelerini nasıl geçindirsinler?

Hadi her türlü ekonomik zorluğa rağmen (borç-harç) evlendiler. Peki, nasıl çocuk sahibi olacaklar? Bir çocuk bezi, bir mama kaç lira biliyorlar mı? O Aile o çocuğa nasıl baksın? Nasıl geleceğe hazırlasın?

Başkent’te insanlar evlerine yiyecek bulamıyor.

Çubuk’ta yaptığımız araştırmalara göre uyuşturucu önemli bir sorun haline gelmiş...

Bu ülkede uyuşturucudan hayatını kaybetme yaşı maalesef 13’e düşmüş durumda...

Bir insan ulaşamadığı bir şeye nasıl alışır?

Biz geleceğiz bu sorunları çözeceğiz.

Gelişmiş ülkelerde cezaevi sayısı gittikçe artar mı? Biz gelişiyorsak cezaevleri neden artıyor?

Ben Sincan’da oturuyorum. İki meydanı var; Lale Meydanı ve Kenet Meydanı diye. Bunlar her alanda sınıfta kalıyor.

Bu organizasyonda bizi bir araya getiren Yasin arkadaşımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Genç Teşkilatlandırma Başkanı Onur Hongoroğlu , Konu gençler olunca heyecanlanmamak mümkün değil. Yasin arkadaşımız çalışma şevki ile her gün üstüne ekleyerek başarılarını kat kat artırıyor.

İYİ Partimiz mahallelerde, köylerde koşar adımlarla hedefe doğru yürümektedir. Genel Başkanımız her konuşmasında gençlerden söz ediyor. Ve onlarla beraber yürüyor. 

Partimizde gençlerimizin dinleniyor, sözlerine değer veriliyor, fikirleri dikkate alınıyor.

“Tek Adam Sistemi” ile ehliyet ve liyakatin bir tarafa atıldığı bir sistemi yaşıyoruz.  Bu amaçla bu seçimde bugüne kadar ki başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz. Bu birliktelik bizi iktidara taşıyacaktır.

Gençlerin oyunu almak için oy avcılığı yapıyorlar.

Ekonomi herkesin sorunu olduğu gibi en çok da gençleri ilgilendiriyor.  İktidar gençlere “Hızlı İnternet” getirmekle kendini başarılı sayıyor.

Gençler Türkiye siyasetinde her zaman en önde olmalı. Bunu da ileri süren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir.

Biz bugün burada isek, gönülden burada isek; Biz bu güçle ortaya çıktık. Bu yolda büyük adımlarla yürüyeceğiz. Bu amaçla saha ve salon çalışmalarımızı artırmalıyız. Dedi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Rıza Ercan, 5 yıl önce bu Parti’yi kurmaya  başlamadan önce Atatürk’ün “Ey Türk Gençliği” diye başlayan önsözünden yola çıkarak “Gençlik Odaklı” bir Parti kurduk.

Başarmak için inanmak zorundayız. Ben Kuzey Ankara’nın Çubuk ilçesine bağlı Tahtayazı Köyü’nde doğdum. Burada doğduk burada öleceğiz. Ankara teşkilatımız için Çubuklu gençlik çok önemli. Kuzeyin Yıldızı gibi. Bir Kutup Yıldızı gibi.parlıyor. Parlamaya da devam ediyor.

Çubuk’ta, Partimizi gençler sayesinde birinci Parti yapacağız. Sizler geleceğin teminatısınız. Dedi.

İstişare Toplantısı programı İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün  ve beraberindekilerin gençlerle hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

img-20221229-wa0000-vert1.jpg20221229-212839-vert2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.