İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

- Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan: - "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları birer birer bozmaya başladık. Oyunlar bozuldukça daha çok acımasızca saldırmaya devam etmekteler.

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırısıyla bir kez daha ciğerlerinin yandığını belirtti.

Hain saldırıda 38 vatan evladının şehit olduğunu, 155'inin ise yaralandığını anımsatan Avan, şöyle devam etti:

 

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet güçlerimiz, son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yaptığı başarılı operasyonlarla tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütünün aldığı ağır darbeler nedeniyle askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedir. Bunun en son örneğini de İstanbul Beşiktaş'ta yapılan hain saldırıda göstermiştir. Türkiye ne zaman önemli kararlar alıp yükselmeye başlasa içteki ve dıştaki Türk düşmanları hemen karanlık hesapları ortaya koyup terör, kaos ve kriz yaratmaya çalışmaktadır ama hesapları boşa çıkacaktır. Ne kadar saldırı yaparlarsa yapsınlar, bu milleti bölemeyecekler. Üzerimizde oynanan oyunları birer birer bozmaya başladık. Oyunlar bozuldukça daha çok acımasızca saldırmaya devam etmektedirler."

Avan, Türkiye'nin terör örgütlerinin yanı sıra dış kaynaklı hainlerle de mücadele ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Sosyal hakları, memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır. İdam cezası getirilip vatan hainlerine karşı hemen uygulanmaya başlanmalıdır. Terör belasından en çok canı yanan bizler, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görev yaptıkları sırada haince saldırıda hayatlarını kaybeden şehit polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve Türk milletine başsağlığı, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.