İstanbul'daki Terör Saldırısı

İstanbul'daki Terör Saldırısı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısını kınadı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısını kına

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısını kınadı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısını kınadı.

Acehan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena ile Maçka Parkı'nda saat 22.30 sıralarında peş peşe 2 patlama meydana geldiğini hatırlattı.

Vodafone Arena yakınlarında çevik kuvvet otobüsünün yakınındaki bir aracın patlatıldığını, Maçka'da ise canlı bombanın kendini patlattığını anımsatan Acehan, hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını kaydetti.

Türkiye'nin bölgesinde güçlendikçe terör saldırılarının arttığını belirten Acehan, terör ve işbirlikçilerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını ve ülkenin ilerlemesini engelleyemeyeceğini bildirdi.

Acehan, şunları kaydetti: 

"Hain saldırılar sonucu 29 vatan evladımız şehit oldu ve 166 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Hiçbir zalim, hain, katil ve terör örgütü ile bunları himaye eden yerli ve yabancı destekçileri amaçlarına ulaşamayacaktır. Yedi düvele karşı mücadele eden Türkiye Cumhuriyeti, vatan hainleri ve alçakların bu kirli oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Hiçbir güç bu millete diz çöktüremeyecektir. Birlik, beraberlik, kardeşlik böyle zamanlarda daha öne çıkan asıl unsurdur. Birbirimize bağlandığımız sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu hain bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı polis ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.