İŞKUR DESTEĞİ İLE KUAFÖR SALONU AÇTI...

İŞKUR DESTEĞİ İLE KUAFÖR SALONU AÇTI...

Zuhal ŞAHBUDAK, İŞKUR desteği ile bayan kuaför salonu açtı.

Şuayip YAMAN

İŞKUR’un “Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği” projesi kapsamında, istihdamı artırmak amacıyla yapılan teşviklerle girişimcilere kolaylık sağlayan projeden yararlanan Zuhal ŞAHBUDAK, “İŞKUR desteği ilaç gibi geldi. Yoksa böyle muhteşem bir salonunu sahibi olamazdım” dedi.

 

“Aysima Türban Tasarım” Bayan Kuaför Salonu Hükümet Caddesi Emre Apartmanı No:22 Kat:1 No:1 Çubuk /ANKARA adresinde hizmete girdi.

 

Kuaför salonunda ;

 

  • Gelin Başı Tasarımı
  • Türban Tasarımı
  •  Makyaj (başı açıklar için) hizmet veriliyor.
  • Başı Açık gelinler için profesyonel makyaj yapılıyor.

 

“Referansımız memnuniyetinizdir” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Aysima Türban Tasarım ve Profesyonel Makyaj Salonu sahibi Zuhal ŞAHBUDAK, “Aysima kızımın ismi.

 

Kuaförlük çocukluk hayalim idi. Bu hayalime nihayet ulaştım.

 

1,5 yıldır sertifikalarla uğraşıyordum. Nihayet tamamladım. Ve böyle bir salonu İŞKUR’un desteği ile Çubuklu bayanların hizmetine açtım..

 

Hizmet alanımız, “Gelin Başı Turban Tasarımı”.

 

Başı açık müşterilerimize şimdilik sadece makyaj yapıyoruz. İleride onlara da profesyonel saç yapımı hizmeti vermeyi düşünüyoruz.

 

Kuaförlük mesleğimi geliştirmek için;

 

  • İstanbul ve Sakarya’da, Meryem Kızıl’dan Gelin Kaşı eğitimi aldım.
  • Anakara Çukurambar’da profesyonel makyaj kursu aldım.

 

“Aysima Türban Tasarım ve Profesyonel Makyaj Salonu” adı altında “Türban Tasarımı”, “Tesettür Gelin Başı” ve başı açık bayanlar için de  “Profesyonel Makyaj”  yapmaktayız.

 

Güzellik sektörü içerisinde kendimizi yenileyerek müşterilerimizin talep ve beklentilerine en iyi ve en hızlı cevapları vermek için son sürat çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemden dolayı her zaman ilk prensibimiz bu oluyor.

 

Ana amacımız müşterilerimizin beklentilerine en üst düzeyde karşılık vermek ve işletmemizden mutlu ayrılmalarını sağlamaktır.

 

“Aysima Türban Tasarım ve Profesyonel Makyaj Salonu” işletmecisi olarak misyonumuz, çalıştığımız alanda en iyi hizmeti sunmak ve güzellik sektöründe öncü bir firma olmak.

 

Vizyonumuz ise tecrübe, yetenek ve alınan eğitimler ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmektir.

 

Gelin başı yapımında dünya markaları ile çalışıyoruz. Bunlardan bazıları;

 

  • Estelander,
  • Gıvencry
  • Kryolan,
  • M.A.C’yi sayabilirim.

 

Ve diyoruz ki kesinlikle kendinizi bizimle farklı hissedeceksiniz. Uygun fiyat V.İ.P. hizmet için lütfen aşağıdaki adreslerden arayınız;

 

Cep Tel: 0 507 361 17 07

 

İnstagram adresi: aysimaturbantasarım

 

Randevulu olarak çalışıyoruz. Lütfen daha önceden randevu alınız...”

dscn6836-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum