İşadamı Orhan Balcı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

İşadamı Orhan Balcı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Çubukun öz pastane ve bistro markası olan Lila Bistro Pastane Sahibi Orhan Balcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çubukun öz pastane ve bistro markası olan Lila Bistro Pastane Sahibi Orhan Balcı, yayımladığı mesajda:

“Bayramlar, coşku, sevgi, kucaklaşmadır. Aile bağlarının daha da güçlendiği, dargınların barıştığı, yaşlıların, çocukların gönüllerinin alındığı en özel günlerdendir bayramlar. Bayramları, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın ibadetidir. Gönülleri, bolluk ve bereket için şükür duygusu, ihtiyaç duyanlara yardım eli uzatılmasının huzuru kaplar. Bayramlarımız, barındırdıkları bu manevi ruhla asırlar boyu milletimizi hep birbirine kenetlemiş ve gönüller arasında birleştirici bir köprü olmuştur. Bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe kardeşlik ve sevgi bağlarıyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli birlik ve beraberliğimize şükrettiğimiz bu Ramazan Bayramı’nda, vatanı uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine başsağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah, milletimize daha nice bayramları, hep böyle kardeşlik sevgisiyle dolu bir maneviyatta yaşamayı nasip etsin.

İç dünyamıza ve çevrimize daha çok barış ve daha çok sevgi yaymamız gerektiğini bizlere hatırlatan Ramazan Bayramı vesilesiyle, tüm hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya dilerim.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.