İşadamı Nurettin Coşkun’dan Kurban Bayramı mesajı

İşadamı Nurettin Coşkun’dan Kurban Bayramı mesajı

Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Coşkun, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İlçenin en köklü ve en güvenilir akar yakıt istasyonlarından biri olan Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Coşkun, Kurban Bayramının kazasız, belasız ve huzur dolu geçmesini temennisinde bulundu.   

Kurban Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğuna dikkat çeken Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Coşkun, sürücülerin trafik kurallarına uymasını ve güvenli yakıt kullanmasını isteyerek, şunları söyledi:

"Sürücülerimizin trafik kurallarına uymaları hem kendileri için hem de sevenleri açısından çok önemlidir. Onların kurallara uyması, sakin bir şekilde araçlarını kullanıyor olması, bizleri de son derece memnun ediyor. Unutmamalıyız ki, bayramlar sevinçleri paylaşma ve dayanışma günleridir. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Temennim mübarek kurban bayramı vesilesiyle Ülkemizde yaşanan sıkıntıların, terör olaylarının bir an önce son bularak milletimizin birlik beraberlik içerisinde geleceğe emin adımlarla ilerlemesidir. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nın tüm Ankaralı ve Çubuklu hemşerilerime, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.“

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.