İşadamı Dinçer Özbay’dan Kurban Bayram Mesajı.

İşadamı Dinçer Özbay’dan Kurban Bayram Mesajı.

Ankara’nın en büyük halı yıkama fabrikalarından biri olan İpek & Gülbahar Hali Yıkama Fabrikası Sahibi Dinçer Özbay, yayınladığı mesajında tüm ilçe halkının temiz, sağlıklı ve hijyen dolu bir Kurban Bayramı geçirmesini diledi.

Ankara’nın en büyük halı yıkama fabrikalarından biri olan İpek & Gülbahar Hali Yıkama Fabrikası Sahibi Dinçer Özbay, yayınladığı mesajında tüm ilçe halkının temiz, sağlıklı ve hijyen dolu bir Kurban Bayramı geçirmesini diledi.

İpek & Gülbahar Hali Yıkama Fabrikası Sahibi Dinçer Özbay, mesajına şöyle devam etti:

“Dostluk, barış, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumumuzda çok özel bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bu bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin, çocuklarının, kahraman gazilerimizin, yetimlerimizin, onlara her zaman sahip çıkan aziz milletimizin, kıymetli Çubuk hemşerilerimizin ve çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban Bayramının kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, milletimiz ve insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

11958.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.