İnşallah bu proje ara vermeden sürekli devam eder

İnşallah bu proje ara vermeden sürekli devam eder

-Kulis Mağazası´nın sahibi İşadamı Salik Koçak, “Birkaç kere gelip buradaki çalışmaları bizzat gördüm. İnşallah bu proje ara vermeden sürekli devam eder” dedi.

Çubuk Kent Konseyi tarafından organize edilen ve ‘Hayır Mağazası´ ismiyle faaliyetini sürdüren kuruluşa, yardımlar her geçen gün artıyor. Kulis Mağazası´nın sahibi İşadamı Salik Koçak, “Birkaç kere gelip buradaki çalışmaları bizzat gördüm İnşallah bu proje ara vermeden sürekli devam eder” dedi.

Hayır Mağazasına vatandaşların yanı sıra ilçede faaliyette bulunan mağazalarda yardımda bulunmaya devam ediyor. Son olarak Kulis ismiyle faaliyette bulunan Kulis Mağazası çok sayıda genç kıyafeti yardımında bulundu.

Kulis Mağazası´nın sahibi İşadamı Salih Koçak tarafından yapılan bağış ile çok sayıda ihtiyaç sahibi genç sevindirilmiş oldu.

Çubuk Kent Konseyi´nin başlatmış olduğu ve birçok il ve ilçeye örnek olan ´Hayır Mağazası´ isimli projeye destek her geçen gün artıyor.

Daha önce de Etiket isimli mağazasından yardımda bulunan Salih Koçak, bu kez diğer bir mağazası olan Kulis Mağazası’ndan da kıyafet yardımında bulundu.

Çubuk Kent Konseyi´nin çalışma ofisini ziyaret ederek ‘Hayır Mağazası´na kıyafet yardımında bulunmak istediğini söyleyen Salih Koçak, öz verili çalışmalarından dolayı kent konseyi ailesine ve vesile olanlara teşekkür etti. Kent konseyinin yapmış olduğu çalışmanın örnek bir çalışma olduğunu hatırlatan Koçak, daha önce olduğu gibi bundan sonra da gönül rahatlığı ile düzenli olarak yardımlar yapmaya devam edeceğini belirtti.

-‘Takip ve Kontrol etmek başlı başına bir iş’ 

Hayır Mağazası ilçede dayanışma anlayışını tekrar ayağa kaldırdığını vurgulayan Salih Koçak, “Birkaç kere gelip buradaki çalışmaları bizzat gördüm. İnsanlar geliyor bir mağazadan giyinir gibi ihtiyaçlarını alıp gidiyor. Ayrıca şu çok önemli; gelen herkesle bire bir ilgilenmek, kontrol ve takip etmek başlı başına büyük bir iştir. İzdiham olmadan, verilen emanetleri çarçur etmeden bir düzen içerisinde insanlara iletmek, bence en önemli iş olsa gerek. Ben şahsen böyle güzel bir projeyi hayata geçirerek toplumsal bir dayanışmayı ve kaynaşmayı sağladıklarından dolayı Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje ara vermeden sürekli devam eder” dedi

Kampanyaya duyarsız olamayarak destek olan herkese teşekkür eden Ket Konseyi Başkanı Dr. İsmail Tekaüt ise, "Düzenlemiş olduğumuz kampanyaya yardım ve destek olanların sayısı her geçen gün artıyor. İşadamı Salih Koçak tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere çok sayıda okul kıyafetleri gönderildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah işini gücünü rast getirsin. Ayrıca kampanyamıza bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan Beye ve tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.