İnönü Üniversitesinden Ayrıldı, Y.Beyazıt Üniversitesinde Göreve Başladı

İnönü Üniversitesinden Ayrıldı, Y.Beyazıt Üniversitesinde Göreve Başladı

İnönü Üniversitesi Biyokimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, buradaki görevinden ayrıldı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başladı.

 

Malatya’dan ayrılması nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Bay Karabulut, her başlangıcın bir sonu, her sonunda bir başlangıcı olduğunu belirterek, İnönü Üniversitesi’nde görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek olan tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Aysun Bay Karabulut, “20 yıldır mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum İnönü Üniversitesi’nden Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne gidiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde her an yanımda olan, desteklerini benden esirgemeyen birbirinden değerli akademisyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Mevlana’nın dediği gibi; ‘Candan ümidi kesebilirsiniz ama can dostlarıyla irtibatı kesmek güçtür.’ Her veda bir başlangıçtır aslında. Bırakıp gittiğiniz her neyse size kattıklarıyla başlarsınız yeni olana. Zamansızdır vedalar ama tam zamanıdır bazı başlangıçlara. Bu vesile ile İnönü Üniversitesi’ndeki siz kıymetli çalışma arkadaşlarıma sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın da kızkardeşi olan Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi’nde Temmuz ayında rektör adayları sıralamasını belirlemeye yönelik seçimlere katılmış, daha sonra bu göreve atanan Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın ardından ikinci sırada yeralmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.