İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'den Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'den Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir Çubuk ilçesine gelerek İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Çubuk Belediyesini ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Özdemir Çubuk"a gelişinde Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu ve ilçe protokolü karşıladılar. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Özdemir"e ilçe ile ilgili bir birifink verildi. Yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü binası ve inşaatı hakkında da bilgi verilen İl Emniyet Müdürü Özdemir"e ilçe emniyet teşkilatının ihtiyaçları hakkında da detaylı bilgi verilirken isteklerde sıralandı. İlçe emniyet teşkilatının ihtiyaçlarını bildiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Özdemir, imkanları doğrultusunda ihtiyaçların giderileceğini ifade etti. İl Emniyet Müdürü Özdemir, ilçe de polisin ihtiyacını karşılamak için başlatılan kampanya içinde ayrıca katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Özdemir"e ilçenin sosyal ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verildi. İlçenin yöresel ürünlerini ve tarihi yapısını anlatan Başkan Özden,""İlçemiz Ankara"nın yüzde kırk etini karşılamaktadır. Ayrıca adına festival düzenlediğimiz Turşumuz, vişnemiz, Çubuk Agat Taşımız gibi yöremize has ürünlerimiz bulunmaktadır. Melihşah Termal Havuzumuz, Karagöl, Çubuk2 Barajı, Kavşak Kaya Barajı, Aydos Yaylası, Ay Kayası gibi birçok doğal güzelliği olan mesire alanlarımız da bulunmaktadır. Sizlerin katkısı ile Çubuk her yönüyle Ankara"nın parlayan yıldızı olacaktır. Bu yıl 24-27 Eylül tarihlerinde 5"incisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline sizleri ve tüm Emniyet mensuplarını davet ediyoruz"" dedi.

İl Emniyet Müdürü Özdemir ve beraberinde ki heyet daha sonra kendisine ikram edilen yöresel ürünlerin tadına bakarak ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.