Hırsızlar tutuklandı

Hırsızlar tutuklandı

Çubuk'ta bir marketten prezarvatif çaldıkları iddia edilen iki amca oğlu, güvenlik kamerasından tesbit edildikten sonra ikinci kez geldikleri markette polis tarafından yakalandı.

Market müdürü Murat Akman, kozmetik reyonunda bulunan prezervatiflerin azaldığını görerek, kasa çıkışlarını incelemeye aldı. Prezervatif çıkışının olmadığını tesbit eden Akman, daha sonra dikkatle izlediği marketin güvenlik kamerasından teşhis ettiği zanlılardan şikayetci oldu.

Aynı kişilerin aradan bir kaç gün geçtikten sonra tekrar aynı markete geldiğini gören market müdürü Murat Akman ve çalışanlar, 38 yaşındaki A.Y. ile 27 yaşındaki S.Y. adlı iki amcaoğlunu takibe aldı. Zanlılar, market yetkililerinin önceki hırsızlık olayını farkettiklerini ve kendilerinden şüphelendiklerini anlayınca, yaptıkları alışverişin parasını ödemelerine rağmen haklarında yapılan şikayet üzerine polis tarafından yakalandı.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü Çarşı Karakolu'nda ifadeleri alınan zanlıların toplam değeri 400 YTL'lik prezarvatifleri Ankara’da itfaiye semtinde 40 YTL'ye sattıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Zanlılar, Çubuk Cumhuriyet Savcılığı'nda marketin güvenlik kamerasındaki görüntülerle birlikte yapılan soruşturmanın ardından, sevk edildikleri Çubuk Nöbetci Asliye Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.