Hem Oyuncu, Hem Garson

Hem Oyuncu, Hem Garson

Çubuk’ta bir lokantada şef garson olarak çalışan Murat Öztürk, bir dizide gösterdiği başarılı performansıyla ilçede dikkatleri üzerine çekti.

 

 Çubuk’ta ilçe merkezinde bir lokantada şef garson olarak çalışan 36 yaşındaki Murat Öztürk, merak saldığı oyunculuk hayalinin sevilen bir dizide gerçekleştirdi.

                Kanal D’de yayınlanan, ekranların sevilen dizilerinden biri olan ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolleri paylaştığı ‘Kuzey Güney’ isimli dizide rol aldığını söyleyen Öztürk, ilçede küçük büyük bir çok hayranının oluştuğunu ve insanlar tarafından taktirle karşılandığını belitti.

                Kendisine özellikle müşterileri tarafından ilgi gösterildiğini anlatan Öztürk, ’’Benim en büyük hayalim oyuncu olmaktı. Bu hayalimi ‘Kuzey Güney’ isimli dizide cezaevinde Ferhat’ın adamı ‘Murat’ rolünde oynamakla gerçekleştirdim. Dizinin10 bölümünde oynadım, ileriki bölümlerde de senaryoya göre oynayacağım. Bu dizi benim için bir dönüm noktası olacak inşallah. Dizideki başarımın sırrı, doğal ve olduğum gibi davranmam. En büyük idealim ‘Kurtlar Vadisi’ isimli dizide ve bir sinema filminde oynamak. İnşallah bunu da gerçekleştireceğim. Birkaç diziden kısa roller için çağrıldım ama benim istediğim daha uzun bölümlerde oynamak. İlçe küçük olduğu için herkes tarafından tanınmaya başladım. Özellikle müşterilerimiz büyük ilgi gösteriyor. Fotoğraf çektirerek imza alanlar oluyor. Bu da beni çok mutlu ediyor’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.