Hanefioğlu, halk isabetli bir karar verdi

Hanefioğlu, halk isabetli bir karar verdi

Hanefioğlu İnşaat ve Emlak Sahibi Mustafa Hanefioğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından iktidarın sürüyor olmasının isabetli bir karar olduğunu ifade etti.

Hanefioğlu İnşaat ve Emlak Sahibi Mustafa Hanefioğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından iktidarın sürüyor olmasının isabetli bir karar olduğunu ifade etti.

24 Haziran seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Hanefioğlu İnşaat ve Emlak Sahibi Mustafa Hanefioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerle başarısını bir kezdaha perçinlemiş olduğunu söyledi.

Halkın her zaman olduğu gibi çok isabetli bir karar verdiğini ifade eden Hanefioğlu,  “Halk, tercihini yaptı. Milletimiz yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ demişti, bu seçimde de kararlılığını gösterdi. Çubuklu işadamları olarak demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonuçlarından oldukça memnunuz. İstikrarın devam ediyor olması, beraberinde güçlü bir Türkiye’nin yolunu açacaktır” diye konuştu.

Tüm oyunlara rağmen kazananın yine Türkiye olduğunu belirten Hanefioğlu, “Gündem seçim iken oyların yönünü değiştirmek isteyen dış güçler, birtakım algı operasyonları yaptı. 3’üncü dünya savaşı olarak nitelendirebileceğimiz ekonomik sıkıntılar, tüm dünyada yaşanıyor. Türkiye’de seçim ile aynı zamana denk gelmesi, yaşanan stresi daha da artırdı. Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor. Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde iktidara sahip çıkan halk, oyunlara aldırmadı. Seçimler, Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için en uygun sistem olarak benimsendiğini gösterdi. Artık millet kilitlenen sistemlerle, geciken çözümlerle zaman kaybetmek istemiyor” ifadelerini kullandı.

Hükümetten özellikle iş adamlarına yönelik ve inşaat sektörünün önünü tıkayan sorunlara yönelik çalışmaların yapılmasını ivedilikle beklediklerini aktaran Hanefioğlu, “Bu sonuç ile birlikte üretmekle ilgili engellerin çoğu kalkmış olacak. İstikrarın devam ediyor olması projelerin tamamlanmasıyla yeni projeleri de beraberinde getirecek. Çubuklu inşaatçılar olarak iktidarın sürüyor olmasını, isabetli bir karar olarak değerlendiriyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. İnşallah yetkililer en kısa zamanda inşaat sektörünün önünü tıkayan özellikle demir, beton ve diğer girdilerdeki aşırı artışlara el atarlar ve spekülatif artışları biran önce engellerler’’diye konuştu.

Elde edilen başarının her yönden değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Hanefioğlu, “Çubuk olarak ilçemizi turizmde, ticaret ve sanayide, tarım ve hayvancılıkta ulusal bir merkez üssü haline getirmek için bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Daha çok çalışmalı, üretmeli ve mücadele etmeliyiz. Bundan sonra bu yönde adımlarımızı daha kararlı bir şekilde atacağımıza inanıyor, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum