Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu'ndan Bayram Mesajı

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu'ndan Bayram Mesajı

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı bayram mesajında, birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece Türk Milletine hiç bir gücün boyun eğdiremeyeceğini söyledi.

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı bayram mesajında, ekonomik yaptırımlarla bu milleti ve devleti boyun eğdirmeye çalışıldığını vurgulayarak, birlik ve beraberlik olduğu sürece hiç bir gücün Türk Milletine boyun eğdiremeyeceğini söyledi. 

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, “ABD'denin Türkiye üzerindeki oyunları, İslam Dünyasında yaşanan olaylar, İsrail terör devletinin Filistinli Müslümanlara yaşattıkları ve ardından ülkemizde yaşanan terör olaylar nedeniyle alınan Şehit haberlerinin burukluğa neden oluyor.  Ancak düşmanlar şunu bilsin ki ekonomik yaptırımlar bu asil millete asla boyun eğdiremez. Biz bir ve beraber oldukça liderimizin önderliğinde ABD'nin de oyunu mutlaka bozulacaktır. İnşallah bu Kurban Bayramın ülkemiz üzerinde oyunların ve acıların sona ermesi ve tüm dünyaya barış gelmesi için vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yuvalarımızı nasıl en iyi ve en sağlam olsun diye en güvenilir inşaat firmasından alıyorsak, vatanımızı ve milletimizi de her türlü beladan korumak için bol dua ederek uyanık olmamız gerektiğini savunan Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, ’’Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum. Bunun içinde tüm inananları gönülden duaya davet ediyorum. Bu duygularla tüm ilçe halkımızın, milletimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; Allah’tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum” diye konuştu.

15447.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.