Halil Soba Hayvan Pazarını denetledi

Halil Soba Hayvan Pazarını denetledi

Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, İç Anadolu'nun en büyük canlı hayvan pazarlarından olan Çubuk Canlı Hayvan Pazarını denetledi.

Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, İç Anadolu'nun en büyük canlı hayvan pazarlarından olan Çubuk Canlı Hayvan Pazarını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı. Pazar esnafının istek ve taleplerini de dinleyen Halil Soba, kısa zamanda hizmeti aksattırmadan en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi. Esnaflardan canlı hayvan piyasası hakkında da bilgi alan Halil Soba, piyasanın durgun olduğundan şikayet eden esnaftan karamsar olmamalarını istedi.


Başkanvekili Halil Soba, pazara giren hayvanların sağlık durumlarını kontrol eden veterinerlerden ve pazarın güvenliğini sağlayan Zabıta ekiplerinden kontroller hakkında bilgi aldı. Canlı hayvan pazarının ilçe ekonomisi için önemine dikkat çeken Halil Soba şunları söyledi;'' Çubuk hayvan pazarı bölgenin en büyük hayvan pazarıdır. İlçe ekonomisi için önemeli bir yere sahip olan hayvan pazarına gösterilecek ilgi ve alakanın burasının çok daha fazla ilgi görmesine neden olacaktır. Pazarın kontrol edilip temiz tutulması, veterinerlerimizin hayvanların sağlık durumlarına ilişkin kontrolleri sürekli yapması pazar esnafının ve vatandaşlarımızın menfaatinedir.'' Dedi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum