Haksever Seçim Startını Verdi

Haksever Seçim Startını Verdi

Eski Çubuk Belediye Başkanı ve BELPA genel Müdür yardımcısı Süleyman Haksever yemekli bir toplantı düzenleyerek Çubuk Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Sivil toplum örgütleri , mahalle muhtarları, dernek başkanları , oda başkanları eski meclis üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda eski belediye başkanı Süleyman HAKSEVER yemek sonunda bir konuşma yaparak çubuk belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Düzenlediği yemekli toplantı ile seçim startını veren Süleyman HAKSEVER “Bu toplantının amacı geçmişte ilçemize hizmet etmiş bir insan olarak belediye başkanlığını kaybettiğimiz günden bu güne hiçbir zaman çubuk "tan kopmadım ve her zaman çubuklunun emrinde oldum . bundan sonrada ilçemize hizmet etmeye devam edeceğim. 10 yıl önce çeşitli nedenlerle belediye başkanlığını kaybettim ama çubuğa ve çubukluya hizmet etme şevkimi hiçbir zaman kaybetmedim.10 yıldır Ankara büyük şehir belediyesinde bürokrat olarak görev yapıyorum ,bu süre zarfında hergün çeşitli nedenlerle en az 7 hemşerimiz beni ziyarete geliyor. Buda gösteriyor ki biz çubuktan kopmadık hemşerilerimizde bizden kopmadılar.

Bugün burada yapmış olduğumuz toplantının asıl amacı çubuğumuzun ileri gelen insanları değerli büyüklerimiz, kanaat önderlerimiz ,muhtarlarımız , dernek başkanlarımız , vakıf başkanlarımız “çubukta siyasi anlamda bir boşluk var iki dönemde çubuk için büyük kayıp oldu, biz sizi tanıyoruz , size güveniyoruz, sizi tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.” diyerek taleplerini ilettiler. Bende bu doğrultuda böyle bir toplantı yapmayı uygun gördüm. Toplantıya davet eden benim ama toplantının düzenlenmesini isteyenler çubuğumuzun ileri gelenleridir. Bende bu düşünceden hareketle biz yeniden varız, yeniden hizmete talibiz diyorum. Ben bu ilçenin bir evladıyım. İlçemizin ufkunun açılması ve hizmet alması noktasında ilçeme faydalı olacağıma inanıyorum. Eskilerin deyimiyle “iş bilenin kılıç kuşananındır.” Bende bu konuda tecrübeli olduğuma inanıyor ve sizlerin de desteğini bekliyorum” diyerek çubuk belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı .



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
102 Yorum