Hadi bakalım kolay gelsin.

İktidar partisi Ak Parti Çubuk ilçe kongresi yapıldı. Dr. Tuncay Acehan ve ekibi yola devam dedi. Evet, sayın Başbakanımızın söylediği gibi ülkemiz son yıllarda yaptığı atılım ve gelişmelerle Dünya devletleri arasındaki yerini haklı olarak alırken, öte yandan da ülke içindeki huzur, barış ve istikrarı bozmak isteyenler oldu. Ve olmaktadır… sayın Başbakanın tabiriyle "Durmak yok yola devam!" kararı alan Ak Parti Çubuk İlçesinde yeni görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

 

Son günlerde Çubuk belediyesinin gelecekte hangi siyasi iradenin yönetimiyle yola devam edeceğine dair kaleme almaya çalıştığımız yazılarımız ÇubukHaber yöneticileri tarafından haber mantığı içerisinde görülerek manşete taşınırken biz de bizden beklenen yazıların bu üslup ve bu minval üzere devam etmesi isteniyor diye düşünerek bundan sonraki yazılarımızda da aynı konuyu işlemeye devam edeceğiz. Ne zamana kadar derseniz.. Çubuk belediye Başkanı adayı açıklanan kadar.. bizde durmak yola devam yerine durmak yok yazmaya devam diyoruz.

 

Şimdi bazıları diyebilirler ki Çubuk"ta sadece Ak Parti yok.. diğerlerinden de söz etseniz ya.. edeceğiz.. edeceğiz elbette. Ama siyasi arenada tek başına lider pozisyonunu koruyan başka parti mi var?

 

Hele hele Çubuk"ta.. beyler Ak Parti tüm uğraşmalara ve kendisine yapılan haksız uygulamalara rağmen milletin gözünde tek parti.. bir kere bunu beğenseniz de beğenmesiniz de kabul etmeniz gerekir.

 

CHP, MHP, SP, ANAP, BBP… onlarda bu ülkenin siyasi hareketine yön vermeye çalışan partiler ancak, milletin teveccühü şu anda iktidarı elinde bulunduran Ak Parti"den yana…kamu oyu yoklamaları bunu açıklıyor. Şimdi bizim kör ve sağır olmamız gerekir bunları görmezlikten gelemeyiz. Bize düşen bilinen doğruları ele alıp varsa eksiklerini zikretmektir. Şu anda bu yazımız ilçe yönetimine yeni seçilen dostumuz, arkadaşımız ve uzun yıllar beraber yürüdüğümüz Dr. Tuncay Acehan ve ekibini tebrik etmektir. Bize yakışan budur. Yaptıkları doğruların yanında yer alırken, hataları olunca da en önce tenkit edecek olanlardan birisiyiz.

 

Peki Çubuk Belediye Başkanı kim olacak derseniz? Olmayacakları kestirebiliyorum da olacakları şu anda tahmin edemiyorum hava biraz puslu. Anlayacağınız flu bir ortam var. Ama şuna inanıyorum ki kazanan Çubuk olacak, öyle bir isimle yola çıklıcak. Ve Çubuk bugüne kadar alamadığı devlet desteklerinin hepsini o başkanla birlikte alarak Ankara İlçeleri arasındaki yerini hem de fazlasıyla alacaktır. Buna candan inanıyorum. İsim mi.. ne önemi var canım. Kim olursa olsun Çubuk kazanacak buna inanmak yetmez mi?

Yazımızın başında "Hadi bakalım kolay gelsin!" demiştik ya sonunda da aynısı..

Hadi bakalım kolay gelsin!

Bu yazı toplam 607 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar