Güzel Sanatlar Atölyesi Açılıyor

Güzel Sanatlar Atölyesi Açılıyor

Çubuk'ta Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, MAN A.Ş ve TOBB Üniversitesi işbirliği ile Güzel Sanatlar Atölyesi kurulacak.

Çubuk"ta ilköğretim okulu öğrencilerinin sanatsal becerilerini sergilemeleri için Güzel Sanatlar Atölyesi kurulması çalışmalarına başladıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu çalışmaların Çubuk"un Rengi Projesi kapsamında sürdürüldüğünü belirttiler. Yetkililer, ""Kaymakamımız Meftun Dallı"nın girişimleri ve destekleri sonucu öğrencilerin sanatsal becerilerini ortaya çıkarmaya yarayacak projenin finansörlüğünü MAN A.Ş gerçekleştirirken, öğretmen ihtiyacını ise TOBB Üniversitesi sağlayacak. Aynı zamanda TOBB Üniversitesi Güzel Sanatlar son sınıfı öğrencileri hem sanatsal çalışmalarını yapacaklar hem de öğrencilere eğitim verecekler""şeklinde denildi

Halk Eğitim Merkezi"nin arkasında bulunan tek katlı lojmanın ve bahçesinin kullanılacağı Güzel Sanatlar Atölyesi"nin MAN A.Ş"nin eğitime verdiği önemi gösterdiğini belirten yetkililer, atölyenin 2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim döneminde hizmete gireceğini n planlandığını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.