Grup ŞAVKI ‘ dan muhteşem konser..

Grup ŞAVKI ‘ dan muhteşem konser..

Çubuk aile yaşam merkezinde düzenlenen grup şavkı konserine ilgi büyüktü. Aile yaşam merkezi üyelerinin isteği ile çağırılan grup şavkı unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı.



Konser alanında oldukça coşku ile karşılanan Grup Şavkı arada çıkan teknik arızalara rağmen konserini başarıyla bitirdi.
İzleyenlerin sevgi tezahüratı ve sık sık "bi daha" istekleri şarkı aralarında dikkat çekti.
Öğrencilerin çok eğlendiği konserde birbirinden güzel özgün şarkı ve türkülere yer verildi. Gitar ve bağlama'nın eşsiz uyumunu sergileyen Grup Şavkı bir kez daha Çubuk'ta bir ilk olmanın ve kaliteli müzik yapmanın örneğini sergiledi.
Konser sonunda Grup Şavkı elemanları Çubuk Haber'e şu açıklamayı yaptı.
"Öncelikle bizi burada dinleyen dinleyicilerimiz ve bizi takip eden basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Bu gösterilen ilgi gerçekten çok hoş bu ilgiyi görünce doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anlıyoruz . Bu arada konserlerimiz sadece burasıyla sınırlı değil ,festivalde ve onun sonrasında daha birçok konserlerimiz olacaktır. Özellikle Çubuk'un bizi bağrına basması tek ve farklı grup olduğumuzu hissetmeleri çok hoş. Umarız daha iyi konserler daha çok katılımlar gerçekleşir. İnanıyoruz ki Çubuk adına Çubuk dışında da daha büyük işler yapacağız. Şunuda belirtmek isteriz ki başka gruplar gibi resmi yerlerden destek almadan hiçbir kuruluşa yaslanmadan sadece halkın desteğini ve sevgisini hissederek halkımız ile yürüyen bir müzik grubuyuz. Bu arada her Çarşamba ve Cuma geceleri saat 22:00 ile 24:00 saatleri arasında Radyo Kervan'da hüzün mısraları programında canlı yayında dinleyicilerimizle buluşuyoruz.
Müzik ve sevgiyle kalmanız dileğiyle."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum