Gözyaşı gecesine yoğun ilgi

Gözyaşı gecesine yoğun ilgi

Çubuk Alperen Ocakları tarafından düzenlenen Gözyaşı geceleri proğramına Çubuk halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çubuk Alperen Ocakları organizasyonu ile düzenlenen ve 'Gözyaşı Geceleri' olarak bilinen 'Filistin' isimli tiyatro oyunu büyük bir ilgi ile izlendi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da programı takip etti.



Belediye Düğün salonunda düzenlenen ve 'Gözyaşı Geceleri' programında Filistin'de ve Gazze'de yaşanan insanlık dramına değinildi. Düzenlenen geceye BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Besteci, Hakkı Öznur, BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP Ankara İl Başkanı , Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar,İlçe Başkanı Şevki Arıcı , partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.Yoğun katılım dolayısıyla vatandaşların birçoğu parkta kurulan sinevizyon gösterisiyle izledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede Açılış konuşmasını İsrail"i kınayarak yapan Çubuk Alperen Ocakları başkanı Salih Özdemir, Bu gecenin düzenlenmesinde katkılarından dolayı BBP Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar"a, Katılımlarıyla da BBP Genel Başkanı Muhsin yazıcıoğlu ve tüm davetlilere teşekkür etti.

 Daha sonra kürsüye gelen Büyük Birlik partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, İsrail'in; Filistin'de ve Gazze'de yaptığı katliamı lanetleyerek vatandaşları İsrail'i boykot etmeye çağırdı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun konuşmasının ardından sahneye gelen Gözyaşı  Gecesi Ekibi programı izleyenlere duygulu anlar yaşattı.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum