GÖZÜNAYDIN ÇUBUK  450 MİLYONLUK YATIRIM ONAYLANDI

GÖZÜNAYDIN ÇUBUK 450 MİLYONLUK YATIRIM ONAYLANDI

Günlerdir merakla beklenen Güldarpı ve Esenboğa mahalleleri arasına kurulacak olan Man Fabrikası ile ilgili alan yapılan çalışmalar sonucu Endüstriyel Sanayi Bölgesi olarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylanarak resmi gazetede yayımlandı.

Çubuk  belediye başkanı Baki Demirbaş göreve geldiğinde öncelikli işimiz ilçeye ekonomik girdi sağlayarak ilçe halkımızın refah içinde yaşamasını sağlayacağız diye çıktığı yolda MAN fabrikasının Çubuk’a kurulması için 3 aydır yaptığı özverili çalışmalar sonucunda  Cumhurbaşkanı tarafından imzalanarak  resmi gazetede yayınlanması ilçede sevinçle karşılandı.

 

Konu ile ilgili olarak Baki Demirbaş yaptığı açıklamada” Yazır mahallesindeki sanayi bölgesi ile ilgili çalışmalarımızı göreve geldiğimiz günden itibaren hızlandırdık. Son zamanlarda Man fabrikasının kurulacağı alan ile ilgili bazı sorunlar vardı. Yaptığımız toplantılar neticesinde Çubuk Belediyesinin üzerine düşen işleri çok hızlı bir şekilde hallettik. Sanayi Bakanı  yer konusunda Endüstriyel Sanayi bölgesi ilan edilen bölgede 450 milyon yatırım yapma ve üretim şartının olduğunu belirtti. Burası sadece ARGE ve test sürüş alanın yanında  üretim olarak da hizmet verecek. MAN fabrikasının burada kurulacak olması  diğer sanayi dallarının gelmesi için de çok önemli. Özellikle Yazır bölgesinde sanayi bölgesine ciddi bir talep  var.

 

Man Türkiye A.Ş' nin ilçemizde yapacağı yatırım konusundaki ilgili kurumlarca gerekli izinler  Resmî Gazetede yayımlandı. Bu büyük yatırımın ilçemizde yapılması konusunda gerekli desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Belediye Başkanımız Av. Baki Demirbaş ve tüm emeği geçenlere ilçe halkımız adına teşekkür ederiz”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum