Gönüllü Ailelere Başkandan Teşekkür Yemeği

Gönüllü Ailelere Başkandan Teşekkür Yemeği

Çubuk- Belediye Başkanı Adem Tuğluca Sabinov’lu öğrencileri evlerinde misafir eden gönüllü ailelere teşekkür yemeği verdi.



Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali Kabul Salonunda verdiği yemeğe katılan gönüllü ailelere Sabinov"lu öğrencilere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Yaptığı konuşmada “ Kardeş Şehir Sabinov"dan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladığınız ev sahipliği yaptığınız için siz gönüllü ailelere teşekkür ediyorum. Sabinov"lu misafirlerimiz hiç beklemedikleri bir ilgi gördüklerini belirttiler. Sabinov Belediye Başkanı öğrencilerinin aileler tarafından çok iyi bir şekilde misafir edildiklerini, öğrencilerin çok memnun kaldıklarını belirtti. Çok güzel bir ev sahipliği yaptınız diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Bizde göstermiş olduğunuz ilgiye misafirperverliği minnettarız. Ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Gönüllü aileler de yemekte Belediye Başkanı Adem Tuğluca"ya, kendilerine böylesi güzel bir fırsatı verdikleri için teşekkür ettiler.

Gönüllü aileler sırayla söz alarak; ilk teklif aldıklarında çekindiklerini, misafirlerin ne yiyeceğini, nasıl olduklarını ve anlaşıp anlaşamamakta tereddütlerinin olduğunu belirterek daha sonra bu tereddütlerin yersiz olduğunu gördüklerini belirttiler. Misafirlerle çok güzel anlaştıklarını ve altı günlük sürenin ne zaman geçtiğini bilemediklerini belirttiler. Misafirleriyle ayrılırken çok duygulu anlar yaşandığının altını çizdiler.

Gönüllü aileler Sabinov"lu öğrencileri misafir ettikleri bir hafta boyunca aralarındaki geçen diyalogları ve Türkiye ile ilgili görüşlerini ve anılarını anlattılar. Yemeğe yerel basın temsilcileride katıldı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.