Gökmen'den Başarılı Taekwan-Doculara plaket

Gökmen'den Başarılı Taekwan-Doculara plaket

MHP Çubuk Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen Raziye Akgül'ün yöneticiliğini yaptığı Yücelhan Spor öğrencilerine plaket verdi.

MHP Çubuk Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen Raziye Akgül"ün yöneticiliğini yaptığı Yücelhan Spor merkezindeki başarılı Taekvan-doculara ORA Cafe"de verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldi.



Karete kuşak sınavında bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan Burcu Elçin, Nur Beşiroğlu, Furkan Çubukçu, Ozman Güven, Süleyman Durak, Sevdenur Kadaif"e birer plaket veren Mustafa Gökmen, başarılarından dolayı kutladı. Belediyeyi kazanmaları halinde ilçemizde her branşta sporun geliştirilmesi ve gençlerin spora teşvik edilmesi için destek vereceklerini belirtti. İlçemiz için sporcu kardeşlerimizin bir kazanç olduğunu bu sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan Raziye Akgül hocamıza da teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum dedi. Mustafa Gökmen Raziye Akgül"ü de başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak bir Plaket takdim etti, başarılarının devamını diledi.





Taekvan-do 4.DAN Antrenörü Raziye Akgül"de Mustafa Gökmen"e teşekkür ederek. vermiş olduğu Plaketlerin manevi değerlerinin çok yüksek olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum