Gökmen Milletvekillerin'den Destek İstedi

Gökmen Milletvekillerin'den Destek İstedi

MHP Çubuk İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Gökmen Sirkeli ve Esenboğa Belediyeleri'nin Çubuk'tan alınmasına tepki göstrerek MHP'li Milletvekillerin'den bu konu'da destek istedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Gökmen şunları söyledi"Son günlerde ilçemizde sıkça sorulan soruların başında gelen Sirkeli ve Esenboğa Beldeleri'nin AKP "nin yasalaştırmayı planladığı Büyükşehir sınırları içerisin'de kalan ve son sayımda nüfusu 2000nin altına düşen 2 Beldemiz, Pursaklar Beldesine İlçe sıfatı kazandırılarak bağlanacağı düşünülmekte olup,yıllardır Çubuk İlçemize bağlı olan beldelerimizin yine Çubuk sınırlarında kalmasının Çubuk ilçemizin menfaati'ne olacağı düşünülmelidir.

Yol üzerinde bulunan fabrikaların, hava limanımızın, ilçemize 7,8 km. mesafe'de bulunan Gürdarpı köyünün Çubuk tan ayrılması bile ilçemizde günün konusu olmuş ancak iktidar partisi Türkiye genelinde nüfus oranına göre son seçimlerde en fazla oyu almış, ancak ilçemize hizmet gelmesi gerekirken birde bu 2 beldemizin Pursaklara katılmasından'da ilçe halkımız rahatsızlık duymaktadır.
Konuy'la ilgili olarak MHP Millet vekillerinden M.Cihan Paçacı,Faruk Bal,Mehmet Şandır,Oktay Vural,Ümit Şafak ,Mehmet Ekici,Osman Durmuş,Ahmet Kenan Tanrıkulu,Ahmet Bukan,Abdulkadir Akcan,Yıldırım Tuğrul Türkeş,Bekir Aksoy,Ahmet Deniz Bölükbaşı "na konuyu aydınlatıcı dilekçe yazarak bu iki beldenin alınmaması için parlemonto da mücadele edilmesini isteyerek, gerekli görüşmeleri de bizzat yaparak halkımızı da bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum