Gökçek'ten "Yöresel Ürünler Pazarı" Sözü

Gökçek'ten "Yöresel Ürünler Pazarı" Sözü

Bu yıl 6. düzenlenen Uluslararası Çubuk Kültür Festivalinin 4. günü festival alanını ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festival alanındaki stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i festival alanında Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal ve belediye meclis üyeleri karşıladılar. Festival alanındaki yoğunluğu gören Gökçek, festivalin ilçeye kattığı değerden övgüyle bahsetti.  

 Festival alanında bir süre incelemelerde bulunan Başkan Gökçek, daha sonra belediye ikram çadırında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. 12 Eylülde yapılan halk oylamasında Çubuk halkının yüzde 82 oranında ''evet'' dediğini hatırlatan Gökçek, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esenboğa Havaalanı yolu üzerinden Çubuk'tan gidiş istikametindeki Güldarpı ve Yenice bölgesi arasında kalan araziye, iş yerleri ve bir pazar alanı yapılması konusunda projeleri olduğunu anlatan Gökçek, bu alanda yörede üretilen organik sebze ve meyvenin yanı sıra turşu ve agat taşından yapılan takıların satışa sunulacağını kaydetti.

Çubuk turşunun markalaşması konusunda da Çubuk Belediyesinin yürüttüğü çalışmalara destek vereceklerini aktaran Gökçek, bu konuda Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile temaslarda bulanacaklarını bildirdi.

Gökçek, ilçeye Büyükşehir Belediyesine bağlı ''Hanımlar Lokali'' açılması için de çalışmalara başlandığını sözlerine ekledi.

Daha sonra Belediye binasına giden Başkan Gökçek ve Başkan Özden, belediye hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Başkanlık binasını çok beğendiğini vurgulayan Başkan Özden, ’’Olması gerekende buydu, çok iyi düşünmüşsünüz’’ dedi

Daha sonra Başkan Özden ile ilçede yapılan yatırımlar ve ilçe meseleleri hakkında bir süre sohbet eden Gökçek, ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.