Gökçek'ten LTB Heyetine Sıcak Karşılama

Gökçek'ten LTB Heyetine Sıcak Karşılama

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Büyük Ankara Festivali kapsamında Ankara’da bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) heyeti ile görüştü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Büyük Ankara Festivali kapsamında Ankara"da bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) heyeti ile görüştü.

Festival alanı Dış İlişkiler Daire Başkanlığı çadırında gerçekleştirilen görüşmede LTB Asbaşkanı Celal Cin, Meclis Üyeleri Fatma Sabri ve Derviş Peynirci yanında, LTB Müdür Yardımcısı Mehmet Çakmak ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"de hazır bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, heyette bulunanlarla festival hakkında kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Gökçek, başta LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları olmak üzere, tüm Kıbrıs Türk halkına saygı ve selamlarını gönderdiğini söyledi. LTB"nin açmış olduğu stant da bulunanlar ile tek tek ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı, LTB ile iyi ilişkilerin her zaman sürmesi temennisinde bulundu.

Görüşmenin sonunda LTB Asbaşkanı Celal Cin, Melih Gökçek"e Kıbrıs kültürünü yansıtan bir tablo hediye etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek"inde festivalin anısına heyete çeşitli hediyeler takdim ettiği görüşme sonrası birde hatıra fotoğrafı çektirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.