Gökçek: İstifa ederim !

Gökçek: İstifa ederim !

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Mal varlığımla ilgili verdiği bilgiler doğruysa istifa teklifini kabul ediyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mal varlığına ilişkin MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın iddialarının doğru olması halinde istifa edeceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün bazı yayın organlarında yer alan, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın mal varlığı iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Gökçek, Vural'ın iddialarının doğru olması halinde istifa edeceğini, aksi durumda istifasını değilse bile özür dilemesini bekleyeceğini söyledi.

Gökçek'in açıklaması şöyle:

"Sayın Oktay Vural, benim, 'mal varlığımı gizlediğimi ve yalan beyanda bulunduğumu' belirtmiş. Sayın Vural, mal varlığımla ilgili birtakım bilgiler vererek, bazı iddialarda bulunmuş ve istifamı istemiş.

Sayın Oktay Vural'ın bu ifadelerini üzüntüyle okudum. Milliyetçi bir arkadaşın, incelemeden bu tarz ifadelerde bulunması gerçekten üzücü. Sayın Oktay Vural'ın, mal varlığımla ilgili verdiği bilgiler doğruysa ben istifa teklifini kabul ediyorum. Ancak kendisinin verdiği bilgiler doğru değilse, ben de bunu belgelersem Sayın Vural kendisi istifa edecek mi? Veya en azından kamuoyu önünde benden özür dileyecek mi? Merak ve sabırla cevabını bekliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum