Girgin Halı’nın Sahiplerinden Muhittin Girgin'den Bayram Mesajı

Girgin Halı’nın Sahiplerinden Muhittin Girgin'den Bayram Mesajı

Girgin Halı’nın Sahiplerinden Muhittin Girgin'den Bayram Mesajı, “Çubuklu vatandaşlarımızın, milletimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Allah’tan tüm Dünya için Barış ve Huzur Dolu günler diliyorum” dedi.

Girgin Halı’nın Sahiplerinden Muhittin Girgin Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı paylaştı. Türkiye’nin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayan Girgin, “Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, uzaktakilerin kavuştuğu, insanların kucaklaştığı, milli ve dini hislerin, milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği günlerdir. Bu manevi atmosferin arzulandığı gibi tam anlamıyla oluşabilmesi ve bayramların ağız tadıyla yaşanabilmesi için, bugün milletçe sevgi, saygı, huzur ve barışa daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Allah’tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum” diyen Girginn şunları kaydetti: “Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla tüm ilçe halkımızın, milletimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Allah’tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum.”

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.