Gençlik Derneğine TBMM Gençlik Komitesinden Ziyaret

Gençlik Derneğine TBMM Gençlik Komitesinden Ziyaret

Hizmet Atağına geçen Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini TBMM Gençlik Komitesi ve Akyurt Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Etti.

              2010 Pazar günü Çubuk Dernekler Federasyonunda gerçekleşen ziyaret,  samimi bir ortamda geçerken kurulacak ortak komisyon maharetiyle gelecekte ortak çalışmalar yapmak üzere görüş birliğine varıldı.                                         

Bilindiği üzere, Kısa bir süre önce Çubuk Dernekler Federasyonu Bünyesinde kuruluşunu tamamlayan “Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimiz 24–25 Ekim 2010 tarihlerinde yapmış olduğu “Liderlik Okulu seminerleri” ile başlatmış olduğu eğitim hizmetleri hamlelerine devam ediyor.  Bu amaçla yaygın bir çalışma sergileyen adı geçen derneğimiz, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Habitat İçin Gençlik Derneği arasında imzalanan protokol gereği, Çubuk ilçe Halk Kütüphanesi’nden de istifade ederek eğitim hizmetlerine yeni boyutlar getirmeyi düşünüyor.  

Bu bağlamda,

11 Aralık 2010 Tarihinde “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor”,

22 Aralık 2010 Çarşamba Günü ise “Paramı Yönetebiliyorum” eğitimlerinin verilmesi planlanmış.

Eğitimler, Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri ile üyesi bulunduğu Çubuk Dernekler Federasyonu bünyesindeki diğer dernek üyelerine ve talep sahibi herkese (yaş sınırlaması olmasızsın) verilecek.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Dernek Başkanı Hakan BOZDOĞAN, üyesi bulunduğu Çubuk Dernekler Federasyonunun destek ve katkıları ile Eğitim hamlelerinin Yakın gelecekte başka alanlarda süreceğini belirterek söz konusu hizmetlere Çubuk Kent Konseyi, Gençlik Meclisinde de devam etmeyi ve yeni boyutlar kazandırmayı umut ettiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.