Genç iş adamından sporculara destek

Genç iş adamından sporculara destek

Çubuklu genç iş adamı Tunahan Zengin, ilçede yeni kurulan voleybol takımına top ve forma hediye etti.

Çubuklu genç iş adamı Tunahan Zengin, ilçede yeni kurulan voleybol takımına top ve forma hediye etti.

İlçede sağlık sektöründe hızla ilerleyen ve son zamanlarda yaptığı sosyal sorumluluk faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren genç girişimci iş adamlarından Ezc. Tunahan Zengin, Engelsiz Spor Kulübü tarafından yeni kurulan voleybol takımına çok sayıda voleybol topu ve tüm sporculara forma hediye ederek öğrencilerin yüzünü güldürdü.

İlçe içinde ve dışında düzenlenen sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Engelsiz Voleybol Takımına DevaPark Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Zengin tarafından hediye edilen 15 adet voleybol topu ile takım forması ve şortları Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit’e teslim edildi.

Spor yapan çocuklara hastane bünyesinde çeşitli indirimler de yapan iş adamı Tunahan Zengin, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

İlçede son zamanlarda her alanda olduğu gibi sporda da yapılan başarılı çalışmaları sevindirici bulan Tunahan Zengin, ‘’Eğitime verilen her desteğin önemi büyüktür. Bunlar bizim çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Bu nedenle çocuklarımıza verilen her türlü destek, geleceğe yapılmış önemli bir yatırımdır. Biz DevaPark ailesi olarak spora ve sporculara verdiğimiz destekleri bundan sonrada sürdüreceğiz’’ diye konuştu.  

Sporcularına iki kurumdan büyük destek geldiğini dile getiren Ahmet Koçyiğit ise, ‘’İlçemizdeki iş adamlarından sporcularımıza destekler gelmeye başladı. Bunlardan biri DevaPark ailesi diğer ise Akyol Kuaförü. Bu kurumların sahiplerinden sporcularımıza malzeme yardımında bulunuldu. Kulübümüze ve sporcularımıza verdikleri desteklerden dolayı hayırsever iş adamımız Tunahan Zengine’e ve Akyol Kuaförün sahibi Furkan Akyol’a teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

photo-2020-09-08-17-29-09.jpgphoto-2020-09-08-20-23-36.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.