Gayrimenkul Bizim İşimiz

Gayrimenkul Bizim İşimiz

Ünallar İnşaat Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı şirketinin sahiplerinden Mustafa Ünal‘dan, Ankara’nın son dönemde cazibe merkezi haline gelen Çubuk ve bölgesinde emlak hakkındaki görüşlerini aldık.

Ünallar İnşaat Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı şirketinin sahiplerinden Mustafa Ünal‘dan, Ankara’nın son dönemde cazibe merkezi haline gelen Çubuk ve bölgesinde emlak hakkındaki görüşlerini aldık.

Son yıllarda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi başta olmak üzere birçok büyük proje uygulama alanı olan Ankara’nın Kuzeyindeki Çubuk ve bölgesinin emlak ve yer taleplerinin de arttığını söyleyen Ünallar İnşaat Emlak Sahiplerinden Mustafa Ünal, bu bölgede ev ve arsa almak isteyen yatırımcılara her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. 

1img_6838.jpgÇubuk’un, yatırımcıların birikimlerini değerlendirmeleri için uygun bir bölge ve getirisi açısından da gelişen bir bölge olduğunu kaydeden Mustafa Ünal:

’’Ankara’daki emlaklarınız, arsalarınız ve danışmak istediğiniz emlaklar hakkında her daim arayabileceğiniz bir gayrimenkul yatırım danışmanlığız. Çubuk gün geçtikçe büyüyor. Biz de buna ayak uydurmak zorundayız. Eskiden emlak sektörünün ismi pek hoş anılmazdı. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte ne kadar önemli bir alan olduğunu daha iyi anlıyoruz. Topluma hizmet veren önemli bir sektör olan emlakçılık, hiçbir zaman değerini kaybetmez. Çünkü gücünü topraktan alıyor. Biz de toprağın ve gayrimenkulün verdiği güç ile yolumuza devam ediyoruz. Gerek teknik altyapı gerekse isabetli ekspertiz analizleri ile sektörde fark yaratmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmaktayız. Seçkin portföyü müşterilerimiz için bir araya getirerek; çalışma ilkelerimiz gereği, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.”

1img_6873.jpg-Başarı tesadüf değil,  güven ve ekip işidir.

“Bu iş güven ve profesyonel kadrodan oluşmuş bir ekip işidir. Sadece satan, kiraya veren, sonrada umursamayan değil;  satış sonrası hizmeti de ilke edinen bir ekibiz. Emlak her zaman kazandırır, Bugün 80.000 TL’ye alacağınız bir arsa veya tarla; birkaç yıl sonra 200.000-300.000 edebiliyor. Enflasyon olsa bile enflasyon farkı zaten emlak da değeri arttırır. Bir koyup 2,5-3,5 hatta fazlası kazanabilirsiniz bizim sektörde. Güzel para üstelik kayıp riski yok. Altın ise kısa vadede günlük kazandırabilir üstelik saklamak da zordur, bankalara koymak ise tercih meselesi ama emlağı korumak saklamak kolaydır, saklamak derken hırsızlığa karsı tabi. Tabi Emlak derken kısa vadede ve uzun vadede kazanımlar söz konusu… Burada yatırım yapacağınız bölge ve proje esastır…

1img_6859.jpg“Arsa ve Ev alanların çoğu Ünallar İnşaat Emlak’ın müşterisi”

Çubuk bölgesi bakir alanlara sahip olduğu için gelecekte yapı olarak Ankara’nın en modern sosyal kentleşme ve planlı öncü konut merkezlerinden birisi olacak. Üniversite, fuar alanı ve Kuzey Kentsel Dönüşüm bölgesine yakın olması nedeniyle Ankara’nın en prestijli en cazip noktası konumuna gelmiştir. Böyle bir yerde bizim işimizi başarıyla yapmak için güçlü bir ekip ve güven esasına dayanmaktadır… Başarımızın arkasında da bu yatmaktadır… Ayrıca yıllardır bu bölgede doğup bu bölgede ticari hayatımızı sürdürmemizde en büyük artımız olmuştur. Bu manada buradaki herkesi komşumuz bilir ev ve gayrimenkullerini de kendi canımız malımız bilir, gözetiriz… Bu işi kurumsal olarak yapmaya çalışan bir ekibiz..

1img_9390.jpg“Bölgemiz bir cazibe merkezi”

Çubuk gün geçtikçe büyüyen ve dışarıdan göç alan bir şehir oldu. İlçede her geçen gün yeni cazibe merkezleri oluşuyor. Mesela son 5 yılda özellikle Çubuk Ankara yolu ve üniversite ile birlikte Çubuk’ta yatırım yapmak isteyen firmaların sayısı artmaya başladı. Bu da farklı bir yaşam kültürü yaratarak sıra dışı projelerin yapılmasına fırsat tanıyacak. Bu nedenle her konjektörde Çubuk geçerli bir yatırım yeridir, her zaman kazandırır.

1img_9390-001.jpgRakipleriniz Ne Kadar Kaliteli İse O Oranda Gelişirsiniz

Biz işimizi başladığımız günden bu güne kadar etik bir çerçeveden ve de profesyonel hizmetten hiç uzaklaştırmadık. Buna bağlı olarak rakip Pazar bizim için her zaman önemli olmuştur. Analizlerimizde de çoğu zaman yanılmadık. Şunun bilinmesini isterim ki rakiplerimiz ne kadar iyiyse, kaliteliyse siz de o oranda gelişirsiniz.

ÜNALLAR İNŞAAT EMLAK

Mustafa ÜNAL

0532 564 94 62

Arsa- Tarla – Daire – Hisse – Dükkan – Villa Alım –Satım

Merkez: Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi Karanfil Sokak No:2/A Çubuk -Ankara

Tel: 0312 837 38 48  Fax: 0312 837 96 94

Bulvar Şube: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 91/A Çubuk –Ankara

Tel: 0312 837 25 06

Esenboğa Şube: Esenboğa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 10/B Çubuk – Esenboğa – Ankara

Tel: 0312 827 12 21   

1img_6882.jpg1img_6868.jpg1img_6864.jpg

1img_9377-001.jpg1img_6873-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.