Fuar alanı göz göre göre uçtu gitti, adres değişti

Fuar alanı göz göre göre uçtu gitti, adres değişti

Ankara Ticaret Odası’nın( ATO) Congresium’da düzenlediği ‘Ankara’nın En’leri Ödül Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da yıllardır tartışılan fuar alanı konusunda, “Bu dönemde bitireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temeli atıldıktan sonra atıl halde kalan Akyurt’taki fuar alanın kentin başka bir bölgesine taşınacağının da işaret ederek, “Yaptığımız proje çalışmaları çok daha verimli bir yeri, farklı yerde getiriyor” ifadesini kullandı.
ATO yönetiminin; Ankaralılara, Ankaralı iş adamlarına, esnaflara hizmet veren bir kuruluş olarak çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ankara’nın sadece bürokrasinin değil aynı zamanda üretimin, girişimin, ihracatın, istihdamın ve verginin de iddialı şehri olduğunu ortaya koyan sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Konuşmasında, fuar alanı ve şehir hastaneleri konularına değinen Erdoğan, özetle şunları söyledi:

 

ANKARA’YA RENKLİLİK KATACAKTIR

“Hep konuşulan ama mesafe alınamayan fuar alanı meselesini de inşallah bu dönemde bitireceğiz. Sayın belediye başkanımız, oda başkanımız, TOBB bu adımı atarak, hiç gecikmeden bir yıl içinde bu fuar alanının bitirilmesini istiyoruz. Bu fuar alanı Ankara’ya çok ciddi bir renklilik katacaktır.

İNŞALLAH AKYURT FAKİR KALMAYACAK

(Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akyurtlu bir katılımcının fuar alanıyla ilgili seslenmesi üzerine) Herhalde Akyurt’a olmayacak be. Yaptığımız proje çalışmaları çok daha verimli bir yeri, farklı yerde getiriyor. İnşallah Akyurt fakir kalmayacak merak etme. Oraya da zengin bir proje gelecektir. Çünkü buraların hep stratejik projelere ihtiyacı var. Bunları başaracağız.

http://www.hurriyet.com.tr/fuar-alaninda-adres-degisti-40660382

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum