Festival Stantlarının Satışına Başlandı

Festival Stantlarının Satışına Başlandı

Çubuk Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, 24-27 Eylül tarihlerinde yapılacak 5. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde kurulacak stantların satışına başlandığı bildirildi.

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali Organizasyon Komitesi Başkanı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, bu yıl 5'incisi düzenlenecek festival kapsamında kurulacak stantların satışa sunulduğunu söyledi. Başkan Özden, yaptığı açıklamada, Festivali'nin Çubuk ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. İlçe merkezi olan Atatürk Caddesi, Kıbrıs Caddesi, PTT Caddesi ve bu caddelere bağlı sokaklar ve Atatürk Parkında 24 Eylül de başlayacak festivalin 27 Eylüle kadar süreceğini duyuran Başkan Özden, hem Çubuk'un tanıtımına hem de ilçe esnafına katkı sağlamasını amaçladıklarını kaydetti.

Festival kapsamında kurulacak stantların bu gününden itibaren satışa çıkarılacağını kaydeden Başkan Özden, talebin çok yoğun olduğunu ifade ederek buna rağmen stant sayısının sınırlı olduğunun altını çizdi. Başkan Özden,""Stantları kiralamak isteyenlerin Çubuk Belediyesi Ak Masaya müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu stantları kiralarken ilçenin kültürel yönünü ön plana çıkaracak ve ilçeye özgü üretim yapan işletmelere öncelikle tercih edeceğiz"" dedi

Festivalin yılın en son festivali olduğunu hatırlatan Başkan Özden, Festival kapsamında yapacakları gün boyu etkinliklerle başta Ankara olmak üzere bir çok il ve ilçe halkının Çubuk"a akın edeceğinin altını çizerek, stant kiralamak isteyenlerin acele etmelerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.