Festival Öncesi Kesim Ücretlerinde İndirim

Festival Öncesi Kesim Ücretlerinde İndirim

Festivalde kaliteli ve ucuz et satılması için Girişim Entegre A.Ş tarafından kesim fiyatlarında indirime gidilmesine karar verildi.

İlçe esnaflarının bir araya gelerek oluşturdukları Girişim Entegre A.Ş Ankara bölgesinin en büyük mezbahanesini işletmekte olup Ankara"nın Et ihtiyacının %60"ına talip.
Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca tarafından göreve geldikten sonra başlatılan Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde, Çubuk"ta yetiştirilen ve üretilen ürünlerin tanıtımına hız verilmesi ile Turşu üretiminde olduğu gibi et üretiminde ve satışında da önemli ölçüde artış olmuştur.

Yapılan tanıtımlara ve kasap esnafına destek olmak amacı ile Girişim Entegre A.Ş. tarafından, geçen yıllarda olduğu gibi et satış stantının açımına ilave olarak, diğer kasap esnafların da kaliteli ve ucuz et satması için festival boyunca kesim ücretlerinde indirime gidildi.

“Festivalde Ucuz ve Kaliteli Et Satılması Amacıyla Kesim Ücretleri İndirildi”

Girişim Entegre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şan fiyatların indirimi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;  "4 yıldır yapılan festival ile Türkiye de ve Dünyada ilçemizin önemli ölçüde tanıtımı yapılmıştır. Girişim Entegre A.Ş. olarak bizde tanıtımlara katkıda bulunmak için bir dizi tedbirler aldık. Bunların başında firmamız tarafından tanıtım ve satış stantı açılması ve firmamız dışında diğer kasapların da kaliteli ve ucuz et satmaları için stant açmasına teşvik maksadıyla kesim fiyatlarında indirim yapılmıştır. Daha öncesinden 33,00 YTL ye kesim yapılırken festival boyunca stant açan kasap esnafa kesim ücretlerini 20,00 YTL ye indirme kararı aldık.” Dedi

“Festival İçin Özel Besi”

Festival için altı ay öncesinden hazırlıklara başladıklarını belirten Girişim Entegre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şan, fenni yem yedirmeden besi yaptıklarını belirtti ve şunları söyledi;” Bu yıl Festival ve yaklaşan kurban bayramı için çok özel besi yaptık. Özellikle de festivalde satış yapmak için firmamıza ait açık besi tesislerinde fenni yem yedirmeden tamamen doğal besi yaptık. Tüm Ankaralıları ramazan öncesinde kaliteli ve ucuz et için festivalimize ve ilçemize bekliyoruz” dedi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.