Fatih Erbakan Çubuk'ta

Fatih Erbakan Çubuk'ta

Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatın’ca Düzenlenen İstişare Toplantısı Yapıldı.

 

Toplantıya, T.C. 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş davasının lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN" ın oğlu, Dr. Fatih ERBAKAN"ın yanı sıra,

Çubuklu olan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Siyami BİLAL,
Saadet Partisi Çubuk İlçe Müfettişi Yunus UYAR ve Çok sayıda Vatandaşın katılımıyla yapılan toplantıda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de tam kadro hazır bulundu.


SAADET PARTİSİ ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATI"NDA KONGRE HAZIRLIĞI


Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı, Mart Ay"ı Sonunda yapmayı planladığı, 3. OLAGAN İLÇE KONGRESİ hazırlıklarına devam ediyor.

Toplantı Açılışında İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU;

Mevcut İktidarın ve Belediyesi"nin , yapmış oldukları yanlış,eksik, yetersiz uygulamalar ile Özellikle İlçemizde Sınıfta kaldığını ve Vatandaşlarımıza vermiş oldukları vaatleri yerine getirmediklerini söyledi.

Ayrıca, son çıkarılmaya çalışılan, Yeni İlçeler Kanunu ile ÇUBUK"un adeta cezalandırıldığını, Çubuklu"nun bunu hiç hak etmediğine değinen MERTOĞLU,

”Her zaman Hakk"ı üstün tutan, halkının ve haklının hep yanında olan milli görüş davasının temsilcileri olarak, sadece İlçemizde değil, Tüm Dünya"da Hakk ve Adalet hakim oluncaya kadar, Bir Müslüman olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gerek, Ülke Genelinde ve gerekse de Çubuk"ta halkın Saadet Partisi"ne gösterdiği ilgiye teşekkür eden İlçe Başkanı MERTOĞLU,

Mart sonunda yapılacak Olağan İlçe Kongresi için,

”Bu Teşkilatlar, Başkanlıklar ve Yönetimler hiç birimizin babasının malı değildir. Buradan sesleniyorum, kim gelip bu davada çalışmak isterse herkese kapımız açıktır. Gerekirse İlçe Başkanlığı da dahil, Önümüzdeki Yerel Seçimlerde birinci olmak ve Belediye Başkanlığı"nı kazanmak için başlattığımız çalışmalar da talep eden , her arkadaşımızla çalışmaya hazırız. Biz inanıyoruz ki; azim ve gayretle çalıştıktan sonra her halükarda,
kazanan hem ülkemiz, hem İlçemiz hem de saygıdeğer hemşerilerimiz ve gelecek nesillerimiz olacaktır” dedi.

Sonrasında toplantıya katılanlara , göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.


Fatih Erbakan:

“Üçüncü perde sahnede”

“CHP solcu ise AKP Amerikancı”

Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı istişare toplantısına katılan Fatih Erbakan, sağ-sol çekişmesine değindi. Erbakan, CHP"nin solcu olarak gösterilmesine “AKP"de Amerikancıdır. Hepsi aynı oyun” dedi.

Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı"nın düzenlediği istişare toplantısına katılan Fatih Erbakan, AKP hükümetine yüklendi. Ülkenin sömürüldüğünü dile getiren Erbakan, milletin yıllardır solcular gelecek diye kandırıldığını altını çizerek, “AKP"liler, CHP var diye, ya solcular gelirse oyunuzu, AKP"ye verin diyorlar. Bu oyun oynanmaya devam ediyor. Solcular gelecek diye AKP hükümetini desteklemek doğru değildir. Eğer CHP"liler solcu ise AKP"liler de Amerikan hizmetkarıdır. Onların emirlerini yerine getiriyorlar. Bu solculuktan daha mı iyi. Amerikan ve İsrail hizmetkarı olmuşlar. Milletimizi sömürüyorlar” diye eleştirdi.

Toplantı Milli Görüş Aş Evi"nde yapıldı


Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı"nın düzenlediği istişare toplantısı fakirlere yemek verilen Milli Görüş Aş Evi"nde gerçekleştirildi. Toplantıya Fatih Erbakan, Saadet Partisi il yönetim kurulu üyeleri ve Çubuk İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu yanı sıra vatandaşlarda katıldı. Akşam yemeği sonrası konuşan Erbakan, AKP hükümetinin yıllardır uyguladığı politikaları eleştirdi. AKP hükümetinin Müslüman milletin oyları ile iktidara geldiğini ancak milletin çıkarları yerine rantiyeci ve Siyonist işbirlikçilerin isteklerini yaptığını dile getirdi.

Milli Görüş partileri, oyunu bozar
AKP iktidarının AP ve ANAP gibi işbirlikçi partilerin uzantısı olduğunu söyleyen Fatih Erbakan, Milli Görüş partilerinin her zaman bu işbirlikçi partilerin karşısında olduğunu belirtti. Erbakan, “Ülkemizde yıllardan beri siyasi partilerin bir kısmını sağ bir kısmı da sol partiler oluşturuyor. Dış güçler medya etkisi ile halkımızı uyutuyor. Yıllarca Adalet Partisi ile CHP arasında tartışmalar yaşatıldı. Her zaman bunlar tartıştı ama hep dış güçler kazandı. MSP bu oyunları zamanında bozdu. Daha sonra kurulan Nizam Partisi de bu oyunları boşa çıkardı. Refah Partisi de aynı yolu izledi. Fazilet Partisi derken, şimdi de Saadet Partisi bu yolu izliyor” dedi.

Birinci perde ile üçüncü perde aynı
Dış güçlerin her zaman bir oyun oynadığını kaydeden Erbakan, “Bu ülkede sağcı ve solcu oyunu oynandı. Son 5 yıldır da yine aynı oyun oynanıyor. Yine sağcı insanlar AKP"ye solcular ise CHP"ye oy versinler diye millete empoze edildi. Türkiye"de medya ve finansal kaynaklar ile bu oyun oynanıyor. Bizler Milli Görüşçüler olarak oyunun üçüncü perdesi ile oyunun birinci perdesinin aynı olduğunu söylüyoruz. AP, CHP; ANAP, SHP şimdi ise AKP, CHP oyunu oynanıyor. Son 2007 seçimlerinde milletimize yine bu oyun dayatıldı. AKP hükümeti iktidara getirildi. AKP tıpkı geçmişinde olduğu gibi AP ve ANAP gibi aynı politikaları uyguladı. Milletimizin istekleri yerine dış güçlerin isteklerini yerine getirdi. Daha önceki işbirlikçi hükümetler gibi IMF"ye bağlı hareket etti. Ekonomik hayat darboğaza sokuldu” diye konuştu.


Para rantiyeye gidiyor, millet aç
Ekonomi alanında da birçok yanlışın yapıldığın da ifade eden Erbakan, çiftçinin yok edilmek istendiğini kaydetti. Pancar, tütün gibi ürünlerin IMF eliyle kota konduğunu da dile getiren Erbakan, “IMF emirleri ile mazot fiyatları yüksek tutularak çiftçimizin boynu büküldü. Cumhuriyet hükümetleri tarihinde en çok dış borcu yapan hükümet oldu. Borç, 200 milyar dolarlardan 400 milyar dolarlara çıkarıldı. Bu hükümet maalesef işbirlikçi hükümetler gibi IMF boyunduruğuna girerek bizleri borca esir etmiştir. Siyonistlerin paralarının nemalandırılmasını sağlamış, bir hükümettir. Ülkemizde 8 kişilik kadro için binlerce işsiz başvuru yapıyor. Bu gün 10 milyonun üzerinde işsiz var. Milletimiz hükümet eliyle sömürülüyor. Soygun mekanizmaları ile halkımız sömürülüyor. Hükümet devletin ihtiyacından fazla borç alıyor. Bu borç yüksek faizler ile alındığında size borç veren 10 tane banka sizleri sömürüyor” şeklinde konuştu.


Erbakan, konuşmasının sonunda şunlara dikkat çekti:

“AKP hükümeti ezilenlerin, kimsesizlerin, hakkını savunacağız diye iktidara geldi. Ancak İslam"ın en fazla karşı çıktığı şey olan sömürüyü kendi eliyle yapıyor. Kurulan mekanizmalar ile 10 tane banka zengin olurken, milletimizin parası ve alın teri yurt dışına çıkarılıyor. Milletimiz gece gündüz çalıştırılarak sömürülüyor. İktidara geldikten sonra Amerika ve İsrail güdümünde bir ülke oldu. İsrail Büyükelçisi, "Türkiye ile ilişkimiz aşka dönüştü" demişti. Gün geçmiyor ki İsrailli birini ülkemizde ağırlamasınlar.

Manevi alanda da yılladır tahribatlar yapılıyor. Müslüman milletin oyları ile iktidara gelen hükümet, Türkiye"nin dört bir tarafından domuz yetiştiricisi için kredi sağladı. Domuz etini kasaplık hayvan sınıfına soktu. İçki reklamları çarşaf çarşaf gazetelerde yer alıyor. Zinayı suç olmaktan çıkardılar. Cami cemaatinin oyları ile iktidara gelen AKP, Kur"an ayetlerini sansürledi. İlköğretim ders kitaplarında da ayetleri çıkardılar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum