Et Üreticileri Birliği Başkanı yine Zihni Yüce

Et Üreticileri Birliği Başkanı yine Zihni Yüce

Çubuk’ta Ankara Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin 2009 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında, Başkan Zihni Yüce tekrar Başkan Seçildi.

Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Birlik Başkanlığı"na tekrar seçilen Zihni Yüce, "Birliğimiz 2005 yılında 16 üye ile kuruldu ve şu an 339 üyemiz var. Üyelerimizin sorunlarını kamuoyuna her zaman duyurmaya çalışıyoruz. İlçemizde 60 bin büyükbaş hayvan bulunmaktadır. Ankara İl Özel İdaresi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk Belediyesi ve Birliğimiz işbirliği ile kurulması planlanan Organize Hayvancılık Bölgesine (OBS) şuana kadar 46 üyemiz müracaat etmiş olup bu sayının az olduğunu düşünüyor ve diğer üyelerimizin de biran öce katılmalarını istiyoruz. OBS"ye katılmayanlar için uzun vadeli ve düşük faizli kredi için de Ankara Valiliği tarafından yeni bir çalışma yapılıyor" dedi.

5200 sayılı Birlikler kanunu ile bu birliklerin amaçları doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmelerinin olanaksız olduğunu söyleyen Yüce, biran önce birlikler kanununda yeni düzenlemelerin yapılarak birliklerin amaçları doğrultusunda faaliyet imkanları verilmesi gerekmektedir. Üreticilere ürettikleri ürünleri birlikler kanalıyla pazarlama imkanı verilmelidir. Bu verildiği taktirde birlikler gerçek amaçlarına ulaşabilirler" dedi. Yüce başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Yılmaz Arpaç, Alaattin Yağcı, Murat Şan, Şahap Topçu, Mustafa Demir, Mürsel Küçük, Salih Demirer, Necati Dilsiz, Ahmet Demir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.