Esnaflardan Belediye Başkanı Demirbaş’a teşekkür

Esnaflardan Belediye Başkanı Demirbaş’a teşekkür

Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Başkan Demirbaş’a teşekkür ziyareti

Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celalettin Rumi Türkoğlu ve yönetimi Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı ziyaret ederek, ilçe ekonomisine ve istihdama katkı veren çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celalettin Rumi Türkoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Türkoğlu, Demirbaş’ın zor günlerde esnafın yanında olduğunu vurgulayarak, ‘Esnaf dostu bir belediye başkanımız var. Pandemi döneminde ilçe esnafımıza her türlü desteği verdiler. Kendilerine ve yönetimine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Demirbaş’ın ilklere imza atarak ilçeye yatırımcıyı çektiğini vurgulayan Türkoğlu, ‘’Çubuklu esnaf ve sanatkarlar adına Başkan Demirbaş’a minnettarız. Özellikle MAN A.Ş.’nin ilçemizde yatırım yapması için var gücüyle mücadele etmeniz bizi çok memnun etti. Bu yatırımın ardından Yazır Sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü desteği vermeniz ve bunun sonucunda orada yatırımların başlaması ilçemizin hem bu gününü hem de geleceğini etkilemiştir. Bunun yansımaları başta istihdama daha sonra da esnafımıza olacaktır. Biz de Çubuklu esnaf ve sanatkarlar olarak yapacağınız tüm çalışmalarda her konuda sizin yanınızdayız’’ diye konuştu.

İlçe ve ülke ekonomisinin temel taşlarından olan esnafların ziyaretleri için teşekkür eden Demirbaş ise, ‘Esnaf dostu' ifadesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve buna layık olmaya çalışacağını söyledi.

Esnafın yanında olmaya ve esnaf dostu olmaya devam edeceklerini kaydeden Demirbaş, ‘’Nerede bir dert varsa bu dert bizim derdimizdir diye düşündük. Bu nedenle ilk gün istihdama yönelik çalışmalar yapacağız dedik ve bu noktada elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Esnafımıza da imkanlarımız ölçüsünde neler yapabileceğimizin telaşı içerisinde olduk’’ ifadesini kullandı.

whatsapp-image-2021-04-09-at-18-26-16-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.