ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR

ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR

Yavuzlar AVM’de yeni kampanya başladı. Eski Koltuklarınızı 1000 TL’ye, eski yatak bazalarınızı 500 TL’ye alan Yavuzlar AVM yerine yep yeni ürünler veriyor.

Yavuzlar AVM  başlattığı kampanya ile eski yatağınızı evinizden alıp, yeni VİSCO Stil Yatakları evinize teslim ediyoruz. Yatak, baza ve başlıklarıyla kaliteli uykuyu evinize getiriyor. VİSCO Stil uykusu ile tanışın, gerçek uykuyu yaşayın!

Yaşam enerjinizi ve uyku kalitenizi artıracak yatak, baza ve başlıklarda indirim kampanyaları kaçırmayın. 

 

Koltuklarınız eskidi ve yeni bir koltuk takımı almayı düşünüyorsunuz ama eski koltuklarınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. İşte bu kampanya tam size göre!

Eski koltuklarınızı getir kampanyası, 2020 yılında sizi yepyeni bir koltuk takımlarının sahibi yapıyor. Tek yapmanız gereken, Yavuzlar AVM’ye gelip en son model yep yeni koltuk takımlarından dilediğinizi seçmek. 

 

Yeni yatağınızı ve koltuk takımlarını evinize teslim ediyor ve eski yatağınızı veya koltuk takımlarınızı modeli, markası ve kullanım oranı ne olursa olsun, evinizden teslim alıyoruz.

 

Yavuzlar AVM’nın yatak ve koltuk değişimi, geçmişte olduğu gibi 2020’de de yeni bir yatak satın alırken düşünmeniz gereken cazip bir fırsat.  Hem eski yatağınızı değerlendirilmiş olacak, hem de yeni bir yatağınız olacak.

 

Değişim için teslimat noktalarımız Yavuzlar AVM

#Çubuk #Ankara #YavuzlarAVM 

 

Ankara Bulvarı No 17 Çubuk Ankara

 

Telefon 1

: 03128381696

Telefon 2

: 05305689868

Fax

: 03128371696

yavuzlar-avm-kampanya01.jpgyavuzlar-avm-kampanya02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.