Eski TBMM Başkanı Çiçek'ten Çubuk Kent Konseyi'ne destek

Eski TBMM Başkanı Çiçek'ten Çubuk Kent Konseyi'ne destek

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek'in kent konseyi tarafından yürütülen "Hayır Mağazası"na kışlık ayakkabı yardımında bulunduğunu belirtti.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek’in kent konseyi tarafından yürütülen ‘Hayır Mağazası’na kışlık ayakkabı yardımında bulunduğunu söyledi.

“Hayır Mağazası’na Destek Çığ Gibi Büyüyor”

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in geçtiğimiz günlerde ilçeyi ziyaretinde Çubuk Kent Konseyi’nin ‘Hayır Mağazası’nı da ziyaret ettiğini hatırlatan Tekaüt, Çiçek’in ‘Hayır Mağazası’nın çalışmalarını çok beğendiğini ve kışlık ayakkabı yardımında bulunarak destek verdiğini aktardı.

“Cemil Çiçek 700 Çocuğu Sevindirdi”

‘Hayır Mağazası’nın faaliyetlerinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Tekaüt, ’’Sağ olsun Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın girişimleriyle eski TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek Bey ‘Hayır Mağazası’nı ziyaret ettiler ve orada yapılan çalışmadan dolayı arkadaşlarımıza da teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından kendileri 700 çift kışlık çocuk botu gönderdiler. Bizde kent konseyi olarak bu ayakkabıları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtmaya başladık. Eski ayakkabıları çıkartıp yerine yenilerini giyen çocuklarımızın mutlulukları görülmeye değerdir. Çocuklarımızı sevindiren sayın başkanımızdan Allah razı olsun, kış öncesi 700 çocuğumuzun yüzünü güldürerek ayakkabı ihtiyacını gidermiş olduk’’ dedi.

“En Büyük Teşekkür Başkan Dr. Tuncay Acehan’a”

‘Hayır Mağazası’nın kurulmasında en büyük katkının ve desteğin Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan olduğunu söyleyen Tekaüt, kent konseyine işlere hakim bir genel sekreterin atamasının yanında her türlü desteği verdiğini belirterek,“Allah razı olsun bu mağazanın açılmasında ve bu seviyeye gelmesinde en büyük desteği Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan vermiştir. Hem yer konusunda verdiği destek hem çalışan elamanları vermesi hem de ikinci el kıyafet desteği vererek örnek olması bu hayır mağazasının oluşumunda bizi teşvik etmiştir. Başkanımız destek vermese biz bu işi yapamazdık. Çubuk’ta Türkiye’ye örnek bir kuruluşun temelleri atılmıştır. İnşallah bu hizmet bu şekilde ilerleyerek devam eder” diye konuştu.    

-‘İhtiyaç Sahibinin İhtiyacını Gidermek Her İnsanın Görevidir’

Kimsesiz, yetim, öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmanın her insanın görevi olduğunu anlatan Tekaüt, hayır mağazasının buna aracılık yaptığını vurgulayarak, ’’Biz sadece aracılık yapıyoruz ve bu iş sadece bir iki kişinin görevi değil, duyarlı her insanın görevidir. İhtiyaç sahibi her vatandaşımızın hakkı bizim boynumuzdadır. Toplum olarak yardımlaşma ve paylaşma noktasında mesuliyet sahibiyiz. Bu yüzden yardımlarımıza hiç hız kesmeden devam ediyoruz ve de edeceğiz. Ben buradan tüm hali vakti yerinde olan vatandaşlarımıza hayır mağazasına destek olmaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

-“Kent Konseyi Üyeleri Özverili Çalışıyor”

Çubuk Kent Konseyinin hem yönetiminde bulunanların hem de meclislerinde görev yapanların özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Tekaüt, “Bu iş bir ekip işidir. Ekip olmadan, gönül veren insanlar olmadan bu işler yürütülemez. Bu nedenle hem yürütme kurulunda bulunan ve hiçbir menfaat, siyasi amaç ve hedef gözetmeden çalışan arkadaşlarımız, hem de kadın meclisi, gençlik meclisi, çocuk meclisi, engelli meclisi ve onur meclisinde bulunan Çubuk sevdalısı arkadaşlarımıza ben buradan teşekkür ediyorum. Allah onlardan da razı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.