Esenboğa Yoluna Kaya Düştü

Esenboğa Yoluna Kaya Düştü

Ankara'da Protokol Yolu Esenboğa istikameti, kaya parçaları düşmesi sonucu trafiğe kapandı. Olay sırasında yoldan herhangi bir aracın geçmemesi sayesinde herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.


Ankara'da Protokol Yolu Esenboğa istikameti, kaya parçaları düşmesi sonucu trafiğe kapandı. Olay sırasında yoldan herhangi bir aracın geçmemesi sayesinde herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler hemen yol açma çalışmalarına başladı. Yol tamamen trafiğe kapatılırken, Esenboğa geliş istikameti, kapanan yolun açılmasına kadar çift yönlü olarak kullanılacak. Yol açma çalışmalarının sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.
Protokol Yolu - Esenboğa Havaalanı istikameti 03.00 sıralarında kaya parçalarının yola düşmesi sonucu, tamamen trafiğe kapandı. Yol üzerinde bulunan büyük kaya parçalarını gören sürücülerin geri döndüğü gözlendi. Bu esnada karşı karşıya gelen bazı araçlar kazadan kıl payı kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen trafik ekipleri Esenboğa istikametini trafiğe kapatırken, Ankara Büyükşehir Belediye ekiplerine de bilgi verdi. Polis ekipleri, Esenboğa - Ankara istikametini de çift yönlü olarak kullandı. Sivil araçların polis eşliğinde yolu kullandığı görüldü.

Olay yerine gelen belediye ekipleri yol üzerine düşen büyük kaya parçalarını temizlemeye başladı. Belediye ekiplerinin büyük kaya parçalarını yol üzerinden kaldırmakta oldukça zorlandığı gözlendi.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, kaya parçaları yola düşmesinin nedeni, Ankara'da bir hafta boyunca etkili olan yağışların toprağın yumuşamasına neden olması. Çalışmaların, sabahın erken saatlerine kadar süreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum