Eren Ticarette Açılışa Özel Çok Özel Kampanya

Eren Ticarette Açılışa Özel Çok Özel Kampanya

Eren Ticarette Doğalgaz ve Ankastre Ürünlerinde Açılışa Özel Çok Özel Kampanya. Mutlaka Fiyatlarımız ve Ürünlerimizi İncelemek İçin Sizleri Bekliyoruz.

Çubuk’un hızla yükselen değerlerinden olan Eren Ticaret, doğalgaz, proje, ankastre ve sıhhi tesisat malzemelerinin satışa sunulduğu yeni mağazasını Cumhuriyet Mahallesi’nde açtı.

Cumhuriyet Mahallesi Deva Sokak 17/B ‘deki yaklaşık 300 metrekarelik mağazanın açılışa ilgi bir hayli yoğundu.

-Eren Ticarette Kaliteli Hizmet, Kaliteli Ürünler

Çubuk Termikel, DemirDöküm, Bosch Vinola, Dizayn gibi kaliteli markaların satışa sunulduğu ve bu ürünlerin montaj ve projelendirilmesinde kaliteli hizmet sunan bir iş yerine daha kavuştu.

-Açılışa Özel Muhteşem Kampanya

Yaklaşık 8 yıllık deneyimi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Eren Ticaret, yeni satış mağazasının açılışında sınırları zorlayarak açılışa özel kombi ve ankastre ürünlerinde kampanya başlattı.

Eren Ticaret’in açılışına Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini Eren Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara birlikte kesti.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, “Bu açılışın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Rabbim helal hayırlı rızıklar nasip eder. Çok güzel, yerinde açılmış. İnşallah örnek bir mağaza olacaktır” dedi.

-Eren Ticaret Büyümeye Devam Ediyor

Eren Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren, "Eren Ticaret güvenilirliği ve kaliteli hizmetiyle büyümeye devam ediyor. Eren Ticaret olarak bir taraftan kaliteli işçilik, kaliteli hizmet ve müşteri odaklı hizmet verirken diğer taraftan da yeni mağazamızla en iyi markaların kaliteli ürünlerini müşterilerimizle buluşturmak için bu mağazayı hizmete açtık. Bu nedenle sağlıklı büyümeye devam ediyoruz. Tüketicilerimiz ile birebir buluşmak için verdiğimiz bu hizmet, Çubuklu müşterilerimiz tarafından karşılıksız kalmayacaktır. Mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi

Tasarım ve şıklığı bir araya getirmeyi dileyenlerin mağazası olan Eren Ticaret, Termikel, Vinola ankastre ürünler satışa sunuluyor.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hayır duaları ile kesilirken, açılışa özel kampanyalarla birbirinden kaliteli ürünler çok özel fiyatlarla Çubuklulara sunuluyor.

-İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var

Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, ahşap malzemeler laminat parke ile doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.

Eren Ticaret

Hakan EREN & Hasan EREN

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Deva Sok. No:17/B (Müftülük Arkası) Çubuk /Ankara

Tel: 0312 387 27 10

GSM: 0536 265 19 14 – 0536 328 96 97

img-20160418-wa0048.jpg

1img-20160418-wa0055-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.