ENGELLİ DOSTLARI DERNEĞİNDEN ZİYARET

ENGELLİ DOSTLARI DERNEĞİNDEN ZİYARET

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Çubuk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak yeni atanan Halil YÜKSELEN ’i makamında ziyaret ettiler.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Çubuk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü  olarak yeni atanan Halil YÜKSELEN ’i makamında ziyaret edip görevini kutlayıp Çubuk İlçesinde ikamet eden engellilere yönelik dernek olarak yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdiler.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil YÜKSELEN’ de Çubuk'ta ikamet eden 700 engelliye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce engelli evde bakım ücreti ödendiğini,

Çubuk'ta ikamet eden engelli evde bakım ücreti alan engellilerle ilgili iş ve işlemlerin, denetim ve rehberlik çalışmalarının Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli meslek elemanlarınca yürütüldüğünü ve engellilere yönelik sunulan hizmetler hakkında dernek üyelerinin sorduğu sorularla ilgili bilgiler verdi.

Dernek üyeleriyle yakından ilgilenen Halil YÜKSELEN ,engellilerin talepleri olduğunda kurumun imkanları dahilinde kendilerine herzaman yardımcı olacaklarını belirtti.

Çubuk'ta engellilere hizmet vermek üzere kurulan dernek üyeleri Halil YÜKSELEN ’e yeni görevinde başarılar dileyerek ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederek,  memnun bir şekilde Sosyal Hizmet Merkezinden ayrıldılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.