En Kaliteli ve En Temiz Halı Yıkamanın Püf Noktası

En Kaliteli ve En Temiz Halı Yıkamanın Püf Noktası

Bugünlerde ev hanımlarının bir araya geldiklerinde sohbetlerinin konusunu biliyor musunuz? Kopya bizden, ‘Halılarımızı nasıl kaliteli ve temiz bir şekilde yıkarız? Halıların temizliğini nasıl aradan çıkartırız?’ Nasıl halılarımız pırıl pırıl olur?

Bugünlerde ev hanımlarının bir araya geldiklerinde sohbetlerinin konusunu biliyor musunuz? Kopya bizden, ‘Halılarımızı nasıl kaliteli ve temiz bir şekilde yıkarız?  Halıların temizliğini nasıl aradan çıkartırız?’ Nasıl halılarımız pırıl pırıl olur?

-Hanımlar bu konuya o kadar kafa yoruyorlar ki, bu konuda uzun uzun araştırmalar yapıyorlar. Hatta komşularının önerileriyle hiç tanımadıkları yıkamacılara halılarını verdikleri için uzun süre pişmanlık yaşıyorlar. Biz bu konuda hem hanımları hem de onların stresinden etkilenen eşlerini rahatlatacak bir araştırma yaparak önerilerde bulunuyoruz. Lütfen Önerilerimize Kulak Verin

Yaptığımız araştırmada Has İpek Halı Yıkama Fabrikası bu konuda bir numara

Yaptığımız incelemede, modern ve teknolojik alt yapısı, kaliteli ve kendine has halı yıkama şampuanı, etkin durulama sistemi, kurulama ve havalandırma alanlarıyla Çubuk ve Ankara’nın her yerine yaygın servisi bulunan HAS İPEK HALI YIKAMA FABRİKASI, sektörün bir numarasında yer alıyor.  

Hanımlar veya Beyler not edin. 0 312 838 10 13 Numaralı telefonu veya 0533 618 41 91 numaralı cep telefonunu arayarak HAS İPEK HALI YIKAMA FABRİKASIINDA halılarınızı hijyenik şartlarda kaliteli bir şekilde yıkatabilirsiniz. Hem de sektörde ilk defa garantili yıkama HAS İPEK HALI YIKAMA FABRİKASINDA yapılıyor.

Halılarını kendileri getirmek isteyenler ise Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesi No: 46 Çubuk / ANKARA adresine götürebilirler. Kendiniz götürürseniz indirimden de yararlanma şansınız var.

-En Önemli ve En Büyük Temizlik Bayram Temizliği

Evlerde yapılan; günlük, haftalık ve aylık temizlikler vardır. Günlük temizlik, her gün yeniden temizlenmesi gereken; lavabo, tuvalet, mutfak tezgâhı gibi yerlerde yapılır. Haftalık temizlikte ise; tüm ev süpürülür, tüm evin tozları alınır, çamaşırlar yıkanır ve ütülenir, banyo ve tuvalet ovulur. Aylık temizlikte; tüm bunlar yapılır ve üstüne yıkanan perdelerin yanında camların silimi de eklenir. Bir de özellikle baharda ve bayramlarda yapılan, büyük temizlikler vardır. Sonbahara girerken, yaza girerken gibi dönemlerde, daha büyük temizlikler yapılır. Bunlardan en önemlisi de elbette bayram temizliğidir.

Tüm bunlar, evin tertemiz olmasını sağladığı gibi, yenilenmesini ve tazelenmesini, dolayısıyla nefes almasını sağlar. Her evin içinde yaşayan insanların alışkanlıklarına ve yaşam tarzlarına göre farklı temizlik periyotları ve şekilleri vardır. Fakat bahar temizliği, neredeyse her ev ve aile için ortak ihtiyaçlar göstermektedir.

Temizliğinin en önemli konusu olan halı yıkama işi, çok ağır, çok zor ve yoğun emek gerektiren zahmetli bir iş koludur. Bir halıyı hijyen kurallarına uygun temizlemek, bir elbise temizlemekten veya herhangi bir tekstil yıkama temizliğinden çok daha zordur. Sık dokunan ve binlerce ilmeği olan halıların; hav arası olarak adlandırılan dipleri, ortamda bulunan kir ve tozu tutarlar. Dolayısıyla yıkama esnasında halıların havları arasına inen bu kirleri, yüzeye çıkarmak pek kolay bir iş değildir. Hav arasındaki bu kirleri yüzeye çıkardıktan sonrada ortamdan uzaklaştırmak gerekir. İşte bu noktada devreye doğru halı yıkama teknikleri, doğru halı şampuanı ve doğru halı temizleme ekipmanları kullanılmalıdır. Temiz halı yıkama ancak bu şekilde mümkündür.

Evinin Hijyenine ve Sevdiklerinin Sağlığına Önem Verenlerin Adresi Has İpek Halı Yıkama Fabrikası, 7/24 her zaman 0 312 838 10 13 ve 0543 769 02 04 numaralı telefonlarla Ankara’nın her yerine hizmet vermeye devam ediyor.  

logo-vert-2-vert-.jpg

anigif.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.